Infidelitatea: pe cât este de ascunsă, pe atât este de frecventă. Iată cum puteţi trece peste acest impas

inf.jpg

Infidelitatea pe cât este de ascunsă, pe atât este de frecventă
Infidelitatea este, fără îndoială, una dintre cele mai grave probleme de cuplu care ar putea să apară pe parcursul unei relaţii
foto: 123RF

Infidelitatea: pe cât este de ascunsă, pe atât este de frecventă. Studiile arată că un procent semnificativ de cupluri, căsătorite sau nu, se confruntă cu cel puțin o astfel de criză de-a lungul relației.

Infidelitatea este, fără îndoială, una dintre cele mai grave probleme de cuplu care ar putea să apară pe parcursul unei relaţii şi care poate răni mai tare decât orice altceva un partener de viaţă. Şi nu vorbim aici numai de infidelitatea fizică, sexuală, ci şi de orice formă de trădare şi lipsă de onestitate. Se poate ca infidelitatea să nu aibă legătură cu apariţia unui alt partener sexual, cu trădarea fizică a relaţiei, ci cu trădarea sentimentelor şi a încrederii construite în timp.

Iată ce puteţi face dacă vă confruntaţi cu o astfel de situaţie

În primul rând, ar trebui ca amândoi să faceţi tot posibilul să nu se ajungă aici. Ştiţi cum se spune: mai bine previi, decât să încerci să repari. Însă, atunci când infidelitatea a apărut, sinceritatea poate fi un început atunci când vreţi să reparaţi ceva. Şi chiar dacă vi se poate părea puţin cam mult, consilierea de cuplu este singura soluţie reală pentru a trece peste acest impas apărut în relaţia voastră, dacă vă doriţi cu adevărat ca aceasta să continue.

Loading...

Citește și

 • penis mituri ce cred femeile

  Ce gândesc femeile despre mărime, aspect sau formă interesează pe orice bărbat. Toate miturile legate despre organul genital masculin sunt dărâmate acum de un studiu de ştiinţă. Băieţi, v-aţi întrebat vreodată ce le interesează pe femei în materie de penis?

 • Vaginita bacteriană

  Vaginita bacteriană este o inflamaţie a mucoasei vaginului produsă de o bacterie numită Gardnerella Vaginalis. Bacteria este prezentă în mod normal în flora vaginală. Atunci când această floră se dezechilibrează, bacteria se înmulţeşte mai mult decât este normal şi se instalează infecţia.

 • Dacă îţi doreşti o viaţă sexuală bună trebuie să-ţi faci timp pentru ea

  Îmbunătăţirea vieţii intime de cuplu pare a fi un ideal aproape imposibil de atins în cazul în care timpul şi-a pus amprenta şi lucrurile s-au răcit aproape de tot în dormitor. Reaprinderea acelei scântei care face ca actul sexual să fie perfect poate deveni însă un vis împlinit mai uşor decât ţi-ai fi închipui vreodată, bineînţeles dacă îţi faci timp pentru sex.

 • O greşeală de evitat la începutul unei relaţii

  Orice început de relaţie este fascinant, partenerii par să ignore orice altceva din jur pentru că nu au nevoie decât unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi are impresia că și-a găsit jumătatea și că vor rămâne nedespărțiți. Dar să nu uităm că etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult.