Infidelitatea partenerului de viaţă, o greşeală de iertat?

iertare.jpg

Infidelitatea partenerului de viaţă o greşeală de iertat
Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitul
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.

Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

Desigur, cu toţii suntem supuşi greşelii, prin urmare, avem dreptul la o a doua şansă. Nu trebuie să iei decizia de aţi părăsi iubitul dacă te-a înşelat o dată, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de durată. Însă nu ezita să te arăţi afectată şi să îi pui în vedere că nu are dreptul decât la o şansă.

Iertarea la infinit a greşelilor partenerului nu trebuie să fie un compromis pe care îl faci doar de dragul de a-ţi păstra iubitul şi de a rămânre într-o relaţie. Cu timpul această atitudine va duce, cu siguranţă, la acumularea multor frustrări şi într-un final la despărţire. Bărbatul care te iubeşte cu adevărat, tu te va face niciodată să suferi.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • jucaria sexuala viata intima cupluri moderne

  Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.

 • preferintele sexuale ale femeilor

  Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.