Îndoieli în relaţie: de ce apar?

bvc.jpg

indoieli in relatie
Îndoielile în dragoste apar deoarece așteptările noastre cu privire la modul în care un cuplu ar trebui să fie nu sunt realiste
foto: 123RF

Menținerea unei relații necesită foarte multă atenţie și răbdare, așa că nu este neobișnuit ca uneori să ne întrebăm dacă merită să continuăm cu partenerul nostru actual, mai ales dacă am fost împreună o lungă perioadă de timp și lucrurile nu mai stau ca la început.

Îndoielile legate de relații pot uneori să indice o problemă mai profundă care trebuie abordată, altfel relația nu va prospera. Cu toate acestea, în multe alte ocazii, îndoielile în dragoste apar deoarece așteptările noastre cu privire la modul în care un cuplu ar trebui să fie nu sunt realiste.

Aşadar, cu toții avem momente de îndoială într-un cuplu, traversăm mici perioade de incertitudine sau devenim nervoși. Dar într-o relație sănătoasă, între doi parteneri compatibili, astfel de îndoieli și temeri dispar în timp.

Respectiv, cu cât trece timpul, cu atât scade anxietatea. În schimb, dacă acest lucru nu se întâmplă, dacă în mod constant simți nemulțumire și nevoia de a te întreba ce anume te ține în relația respectivă, evident este un semn că ar trebui să ieși din ea. Pentru că de multe ori, dorința de a face parte dintr-un cuplu, de a avea o relație serioasă, de a avea o familie, ne determină să acceptăm parteneri mai puțin potriviți nouă.

 

Loading...

Citește și

  • Concentrarea pe performanţă şi nu pe plăcere, calea sigură către problemele sexuale

    A-ţi dori să oferi plăcere partenerului şi a răspunde nevoilor lui sexuale este un semn de sănătate sexuală, într-o relaţie bazată pe reciprocitate şi respect pentru nevoile fiecăruia. Concentrarea pe performanţă şi nu pe plăcere este calea cea mai profundă către problemele sexuale ale bărbatului.

  • Curioasă în legătură cu sexul anal

    Poate părea tabu, dar în spatele uşilor închise, foarte multe persoane au încercat cel puţin o dată sexul anal. Înainte de a face sex anal, trebuie să ai în vedere câteva lucruri esenţiale.

  • De ce nu au femeile chef de sex

    Dorinţa, plăcerea şi satisfacţia sexuală a unei femei sunt, în primul rând, o problemă a cuplului. Dorinţa sexuală depinde de satisfacţia în cuplu şi de relaţia femeii cu propria ei feminitate şi sexualitate. Contrar unor convingeri atât de greşite, cum că sunt femei „frigide sau că problema, „vina, este a bărbatului, ca el nu este „priceput, „performant sau că este egoist. Invinovăţirea şi ruşinea inrăutăţesc problemele sexuale ale cuplului şi ale femeii.

  • Una dintre cele mai răspândite fantezii ale bărbaţilor este fără îndoială să facă sex cu mai multe femei. Se pare însă că şi doamnele au început să prindă curaj şi să recunoască faptul că le-ar plăcea să experimenteze senzaţii noi cu mai mulţi parteneri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1