Indiferenţa, o etapă foarte periculoasă pentru orice relaţie de cuplu

indiferenta.jpg

Indiferenţa etapă foarte periculoasă pentru relaţie
Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie
foto: 123RF

Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie. A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă. Chiar dacă interacţionaţi, este ca şi cum aţi face conversaţie cu un om oarecare de pe stradă. Legătura dintre voi a fost avariată şi, din acest punct, lucrurile sunt greu de reparat.

Ce înseamnă dacă partenerul tău este complet dezisteresat de felul în care arăţi, de ieşirile tale în oraş sau nu are nicio reacţie dacă te vezi cu alţi bărbaţi? Cel mai probabil este indiferent şi nu mai simte nevoia să îşi valideze încrederea în tine. De aceea, indiferenţa doare, în special dacă nu eşti şi tu în aceeaşi fază emoţională.

 

Loading...

Citește și

 • Felul arăţi poate influenţa viaţa sexuală

  Atunci când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

 • Nu reuşeşti atingi orgasmul trebuie să fii atentă

  Din păcate, nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.

 • ejaculeaza prea repede iubit

  Fără îndoială ejacularea precoce nu este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

 • legume verzi disfunctii erectie viata sexuala

  Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.