Indiferenţa faţă de partenerul de cuplu, un factor care ruinează relaţia

indiferenta.jpg

Indiferenţa partenerul de cuplu ruinează relaţia
A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă
foto: 123RF

Lucrurile care fac ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie. A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă. Chiar dacă interacţionaţi, este ca şi cum aţi face conversaţie cu un om oarecare de pe stradă. Legătura dintre voi a fost avariată şi, din acest punct, lucrurile sunt greu de reparat.

Ce înseamnă dacă partenerul tău este complet dezisteresat de felul în care arăţi, de ieşirile tale în oraş sau nu are nicio reacţie dacă te vezi cu alţi bărbaţi? Cel mai probabil este indiferent şi nu mai simte nevoia să îşi valideze încrederea în tine. De aceea, indiferenţa doare, în special dacă nu eşti şi tu în aceeaşi fază emoţională.

Loading...

Citește și

 • rolul sexului în relaţia de cuplu

  Activitatea intimă are o mare însemnătate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi din acest motiv nu trebuie neglijată. Pe de altă parte, rolul sexului în cuplu este de necontestat şi reprezintă o componentă de bază într-o relaţie.

 • barbati sex masturbare gandesc

  Cu siguranţă este imposibil să aflăm un răspuns exact, dar ceea ce se ştie este că atunci când bărbaţilor li s-a adresat această întrebare în cadrul unui studiu, 54% au declarat că se gândesc la sex de mai multe ori pe zi.

 • riscuri relatii online

  Un risc foarte mare în ceea ce priveşte relaţiile online este acela de a cădea pradă celor certaţi cu legea. Din acest motiv, nu trebuie să ai încredere în spusele unor persoane cunoscute pe internet.

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1