Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

indifere.jpg

Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei
Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie
foto: 123RF

O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie. A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă. Chiar dacă interacţionaţi, este ca şi cum aţi face conversaţie cu un om oarecare de pe stradă. Legătura dintre voi a fost avariată şi, din acest punct, lucrurile sunt greu de reparat.

Ce înseamnă dacă partenerul tău este complet dezisteresat de felul în care arăţi, de ieşirile tale în oraş sau nu are nicio reacţie dacă te vezi cu alţi bărbaţi? Cel mai probabil este indiferent şi nu mai simte nevoia să îşi valideze încrederea în tine. De aceea, indiferenţa doare, în special dacă nu eşti şi tu în aceeaşi fază emoţională.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1