Încrederea şi sinceritatea, esențiale în orice tip de relație, mai ales în cea de cuplu

minciuna.jpg

Încrederea sinceritatea esențiale tip de relație cuplu
Sinceritatea și încrederea sunt extrem de importante în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sinceritatea și încrederea sunt extrem de importante în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu. Din păcate, tot mai multe cupluri se pierd în capcana minciunii și a neîncrederii. Atunci când simţi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine. Desigur, orice femeie trebuie să aibă micile ei secrete, dar cu condiţia ca o eventuală dezvăluire a acestora să nu afecteze longevitatea şi calitatea relaţiei.

Este perfect în regulă dacă durează mai mult timp până ajungeți în punctul în care vă puteți destăinui unul altuia cele mai adânci secrete, însă dacă vă obișnuiți să ascundeți anumite lucruri, vei observa că în scurt timp vor apărea probleme serioase. Evident, partenerul tău nu trebuie să știe fiecare detaliu al vieții tale, însă este important să discuți cu el problemele importante cu care te confrunți.

Dacă ați decis să aveți o relație bazată pe comunicare și deschidere unul față de celălalt, păstrarea unui secret important poate duce la adevărate probleme. Poate însemna și lipsa încrederii în relație, aspect la care ar trebui să începi să lucrezi imediat, dacă vrei ca relația să funcționeze.

 

Loading...

Citește și

  • Cum sabotează psihicul viaţa sexuală

    Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi avea. Relaţia ta cu tine, dar si cu iubitul tău îţi influenţează decisiv sexualitatea.

  • Motivul pentru care unii bărbaţi se tem să se îndrăgostească

    Cei mai mulţi bărbaţi nu au nicio problemă de a se implica sentimental într-o relaţie, însă există o categorie pentru care termeni precum relaţie sau dragoste îi pun pe fugă. Iar unul dintre motivele din spatele acestei frici de a fi vulnerabili, este redat de faptul că reprezentanţii sexului puternic se tem de respingere la un nivel profund.

  • Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.

  • lucru pe care e bine să nu îl faci niciodată când începi o relaţie

    Relaţiile de lungă durată sunt acelea care se bazează pe o conexiune emoţională puternică, iar asta, bineînţeles, nu se obţine(numai) prin sex. Este important ca tu şi iubitul tău să vă cunoaşteţi îndeajuns de bine şi să fiţi amândoi conştienţi că între voi există o legătură solidă, înainte de a face sex. În articolul de mai jos, află ce nu este indicat să faci înainte de a începe o relaţie cu adevărat.