Încrederea, o piesă importantă pentru orice relaţie. Fără ea, temelia va rămâne întotdeauna șubredă

mju.jpg

Încrederea, o piesă importantă pentru orice relaţie
Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdut
foto: shutterstock
Citeste tot despre: 

Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdut. O minciună, o promisiune încălcată sau infidelitatea pot duce la slăbirea și ruperea încrederii dintre parteneri. Uneori reconstruirea încrederii poate părea imposibilă.

Încrederea este baza unei relaţii puternice

Când dispare, se distruge fundaţia relaţiei. A te îndrăgosti şi a-i oferi inima cuiva este o vulnerabilitate care are nevoie de încredere. Atunci când îi oferi inima ta, crezi că nu o va distruge, ci că va avea grijă de ea. Însă, atunci când ţi-o va frânge, încrederea şi credinţa ta în acea persoană se vor pierde. Poţi deveni sceptică dacă te întorci la el, poţi pune sub semnul întrebării toate acţiunile lui şi nu vei mai fi niciodată pe deplin sigură de ceea ce spune.

Încrederea se câştigă, nu se primeşte de-a gata

După ce ţi-a fost trădată încrederea, va fi nevoie de mult timp pentru a o reconstrui, aşa că, dacă vrei să te întorci la el, trebuie să fii conştientă că drumul va fi dificil. Se pot întâmpla multe lucruri după ce decizi să te întorci la cel care ţi-a trădat încrederea şi ţi-a frânt inima. Le vei face faţă în felul tău, dar conştientizarea acestor repercusiuni este esenţială.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5