Încrederea, baza unei relaţii puternice. Când dispare, nimic nu va mai fi la fel

vbnm.png

Încrederea, baza unei relaţii puternice
Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdut
foto: shutterstock

Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdut. O minciună, o promisiune încălcată sau infidelitatea pot duce la slăbirea și ruperea încrederii dintre parteneri. Uneori reconstruirea încrederii poate părea imposibilă.

Încrederea este baza unei relaţii puternice

Când dispare, se distruge fundaţia relaţiei. A te îndrăgosti şi a-i oferi inima cuiva este o vulnerabilitate care are nevoie de încredere. Atunci când îi oferi inima ta, crezi că nu o va distruge, ci că va avea grijă de ea. Însă, atunci când ţi-o va frânge, încrederea şi credinţa ta în acea persoană se vor pierde. Poţi deveni sceptică dacă te întorci la el, poţi pune sub semnul întrebării toate acţiunile lui şi nu vei mai fi niciodată pe deplin sigură de ceea ce spune.

Nu uita că încrederea se câştigă, nu se primeşte de-a gata. După ce ţi-a fost trădată încrederea, va fi nevoie de mult timp pentru a o reconstrui, aşa că, dacă vrei să te întorci la el, trebuie să fii conştientă că drumul va fi dificil.

Se pot întâmpla multe lucruri după ce decizi să te întorci la cel care ţi-a trădat încrederea şi ţi-a frânt inima. Le vei face faţă în felul tău, dar conştientizarea acestor repercusiuni este esenţială.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Bărbaţii au zeci de motive de a face sex

  Bărbații au capacitatea înnăscută de a oferi și primi afecțiune, de a face sex oriunde şi oricând. Oricare ar fi motivația pentru care ei fac sex, în spatele acesteia există anumite emoții de care bărbatul poate fi sau nu conștient. Atunci când bărbații sunt stresați, anxioși, respinși, triști, ei simt o nevoie mai puternică de a face sex, comparativ cu femeile, care își doresc mai multă apropiere emoțională.

 • Sexul nu asigură stabilitatea și baza de la care pornește construirea unei relații

  Într-adevăr, sexul este important într-o relaţie, însă nu este totul. Într-o relație este nevoie de alte câteva ingrediente care să mențină flacăra vie și care, se pare, sunt mult mai importante decât sportul din așternut.

 • Modul în care te sărută un bărbat spune foarte multe despre tehnica lui de a face sex

  Vrei să ştii încă de la prima întâlnire dacă va fi bun la pat sau nu? Sărutul îţi poate spune foarte multe despre cum se va comporta un bărbat în dormitor. Dacă sărutul este intens, pasional, excitant, aşa va fi şi sexul cu acest bărbat. Dacă nu, mai bine renunţă!

 • Sexul este o formă de activitate fizică dar şi de iubire

  Sexul, discuțiile, timpul petrecut împreună relaxându-ne sau muncind, grija pe care o împărțim pentru casă și familie sunt toate forme ale iubirii pentru noi, femeile. Sexul e parte din întreg, dar nu factor definitor. El derivă din căldura simțită de femei în relație, dar nu generează căldura respectivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1