Încrederea, baza pe care construim o relaţie. Nu trata cu suspiciune orice pas al iubitului tău

nei.jpg

Încrederea, baza pe care construim o relaţie
Încrederea dintre oameni, în general, nu apare din senin, ci se construieşte
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Încrederea dintre oameni, în general, nu apare din senin, ci se construieşte. Când într-o relaţie de cuplu aceasta lipseşte, îşi fac loc remarcile jignitoare, o suspiciune permanentă şi, chiar mai rău, dorinţa urmată de eforturi susţinute de a-l ţine sub control pe celălalt. Iar aceste lucruri nu fac decât să slăbească foarte mult legătura emoţională dintre parteneri, încât se ajunge la o ruptură ireparabilă.

Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

De asemenea, scepticismul dus la extrem şi exprimat făţiş faţă de partener îl face să se simtă desconsiderat şi urmărit. Chiar dacă îndoiala ta vine din teama de a nu fi dezamăgită, el nu va înţelege această atitudine drept o dovadă de iubire, ci o va interpreta drept o intenţie a ta de a deţine controlul asupra lui.

Relaxează-te şi bucură-te de momentele frumoase petrecute cu iubitul, de gesturile romantice ale acestuia, fără a încerca să desluşeşti în acestea o intenţie ascunsă. Lasă deoparte îndoielile şi ai mai multă încredere în farmecul tău. Iar dacă lucrurile nu decurg aşa cum îţi doreşti, nu pune eşecul pe seama ta, ci ia totul ca atare şi obişnuieşte-te cu ideea că unele lucruri pur şi simplu se întâmplă, fără ca tu să le poţi împiedica.


 

 

Loading...

Citește și

 • Situaţii relaţia cuplu pot duce mai repede la divorţ

  Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la divorţ. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. Iată ce situaţii în relaţia de cuplu pot duce mult mai repede la divorţ.

 • Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie

  Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • sex anal inceputul vietii sexuale

  Sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.

 • Soluţii eficiente pentru a te bucura de sexul la menopauză

  Menopauza este finalul oficial al fertilităţii unei femei, odată cu ea venind şi ultima menstruaţie. Se strecoară în vieţile reprezentantelor sexului frumos la vârsta de 50 de ani, însă poate avea loc cu ani mai devreme sau mai târziu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1