Incompatibilitatea sexuală, o problemă foarte serioasă în relaţie. Ce se poate face?

incom.jpg

Incompatibilitatea sexuală problemă foarte serioasă relaţie
Incompatibilitatea sexuală poate fi o problemă foarte serioasă într-o relaţie
foto: 123RF

Incompatibilitatea sexuală poate fi o problemă foarte serioasă într-o relaţie. Multe cupluri se despart din cauză că nu-şi pot rezolva problemele din dormitor. Iată ce se poate face în această situaţie.

Atunci când ascundeţi aspecte importante ale sexualităţii voastre, cum ar fi dorinţa sexuală, ceea ce vă excită în viaţa de cuplu, preferinţele sau credinţele şi practicile legate de monogamie, există şansa dezvoltării unei frustrări şi nemulţumiri în relaţie. Chiar dacă există o mulţime de cupluri care rămân împreună, indiferent de nemulţumirile din dormitor, acest aspect este unul extrem de important în menţinerea unei relaţii fericite.

Ce se poate face în această situaţie?

Deoarece menţinerea unei vieţi sexuale bune necesită o muncă pe termen lung în aproape orice relaţie, este indicat să aveţi o discuţie sinceră şi să fiţi deschişi în legătură cu lucrurile care vă plac. Probabilitatea ca partenerul/partenera să nu-ţi fi spus totul despre propriile preferinţe, chiar dacă istoria lui/ei amoroasă nu este atât de bogată, este foarte mare.

 

Loading...

Citește și