Incompatibilitatea în pat, o problemă care poate duce la despărţire

incomp.jpg

Incompatibilitatea în pat problemă care poate duce la despărţire
Incompatibilitatea în pat este o problemă care poate duce la despărţire
foto: 123RF

Sexul este foarte important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompatibilitatea în pat este o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de ignorat.

Se spune că, la un moment dat în viaţa de cuplu pasiunea scade. De aici, până la actvitate sexuala redusă nu e mult. Unii spun că e normal. Dar nu e normal atunci când un cuplu e în perioada de început a relaţiei.

Incompatibilitatea sexuală se poate traduce în multe feluri. În preferinţe diferite, în fetişuri diferite şi, uneori, în libidou diferit. Specialiştii spun însă că incompatibilitatea sexuală nu e un impediment peste care un cuplu nu poate trece.

În primul rând, e nevoie ca cei doi parteneri să îşi mărturisească deschis preferinţele. Chiar dacă nu e uşor să îi spui partenerului că nu îţi place un lucru pe care îl face în pat, sau că, din contră, e ceva care îţi place în mod deosebit, e bine să treceţi peste timiditate. Altfel, nici măcar nu vă daţi o şansă de a vă înţelege în pat. Până la urmă, la fel ca orice aspect al relaţiei, sexul necesită educarea reciprocă şi adaptare. Lucrurile nu merg întotdeauna perfect de la prima încercare.
 


 

Loading...
 
 

Citește și

 • nu ar trebui să îți fie rușine folosești jucărie sexuală

  Dintr-un motiv sau altul, ne e foarte ușor să vorbim despre tot felul de subiecte, însă când vine vorba de sex, jucării erotice sau, mai rău, de masturbare, ne comportăm de parcă nu ar fi cele mai normale și naturale lucruri din lume.

 • cucereşti pe femeia pe care o placi fii romantic

  Când vine vorba despre romantism, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos vor ca bărbaţii de lângă ele să fie cei mai buni la acest capitol. Îţi place o femeie şi vrei să o cucereşti? Oferirea unui buchet de flori fără vreo ocazie specială, deschisul uşii la restaurant sau maşină şi alte gesturi banale vor atrage, mai ales la început, atenţia unei doamne/domnişoare.

 • Trăieşti o iubire interzisă

  Atunci când trăieşti o "iubire interzisă" cu un bărbat care se află deja într-o relaţie serioasă, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • parere unii bărbaţi femeile cedează uşor prima întâlnire

  Ideea sexului la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu şi este îmbrăţişată de cei mai mulţi bărbaţi. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să cedeze şi să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1