Incompabilitatea în dormitor, o problemă care poate duce la despărţire

daaa.jpg

Incompabilitatea în dormitor o problemă care poate duce la despărţire
Incompabilitatea în dormitor e o problemă care poate duce la despărţire
foto: 123RF

Sexul este important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompabilitatea în dormitor e o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de trecut cu vederea.

Se spune că, la un moment dat în viaţa de cuplu apare rutina şi pasiunea scade. De aici, până la reducerea activităţii sexuale nu mai e cale lungă. Unii spun că acest lucru face parte din normalitate. Dar nu e normal atunci când un cuplu e în perioada de început a relaţiei. Incompatibilitatea sexuală se poate traduce prin multe feluri. În preferinţe diferite, în fetişuri diferite, în formare diferită şi, uneori, în libido diferit.

Discutaţi deschis despre problemele pe care le aveţi şi căutaţi soluţii. Este singura variantă dacă vreţi totuși să aveți o relație în continuare! Incompatibilitatea sexuală poate fi corectată, dacă vă puneţi mintea şi trupul la contribuţie!
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1