Incită-l cu ajutorul cuvintelor! Pot acţiona ca adevăraţi factori excitanţi

cuplu.jpg

Excită-l cu ajutorul cuvintelor acţiona adevăraţi excitanţi
Vorbele pe care vi le adresaţi pot acţiona ca adevăraţi factori excitanţi
foto: 123RF

Cele mai multe cupluri cred cu tărie că sexul nu este legat de comunicare, însă vorbele pe care vi le adresaţi pot acţiona ca adevăraţi factori excitanţi. Felul în care relaţionaţi prin cuvinte este decisiv pentru viaţa sexuală.

Nu îţi impune restricţii când vine vorba despre verbalizarea erotismului, vorbeşte-i provocator şi, dacă vrei, murdar. Iar cel mai incitant mediu pentru acest demers îl reprezintă chiar activităţile zilnice pe care le desfăşuraţi.

Spălaţi vasele sau faceţi curat împreună? Este momentul oportun să îl surprinzi cu o invitaţie în dormitor. Există ceva în felul în care o femeie îşi împacă datoriile casnice cu propriul libido care excită negreşit un bărbat.

Loading...

Citește și

 • Egoismul nu isi are locul intr-o relatie de dragoste

  Cu siguranţă te-ai îndrăgostit de partenerul tău datorită lucrurilor pe care le aveţi în comun şi datorită modului în care el ţi-a câstigat sufletul. Şi odată ce te-ai amorezat, implicit te aştepţi ca el să aibă aceleaşi visuri şi planuri măreţe pe care le ai tu pentru relaţia voastră.

 • Nevoia intimitate varsta sex parcursul vietii

  De obicei, se discută destul de puţin despre schimbările care intervin în viaţa sexuală odată cu trecerea timpului. Vestea bună este că plăcerea şi interesul pentru sex nu se diminuează cu vârsta. Cele mai multe persoane se bucură de activitatea intimă pe tot parcursul vieţii, iar pentru unii, a doua parte a vieţii înseamnă chiar o eliberare de prejudecăţi.

 • complicat barbat dezvăluie fanteziile erotice

  De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

 • gestionam momentele tensionate relatia cuplu

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1