Încearcă poziția Menghina și te va ține minte toată viața!

pozitii_sexuale.jpg

preludiul perfect pentru orice cuplu
Întotdeauna preludiului trebuie să i se acorde o foarte mare atenţie fiindcă creează o legătură profundă între parteneri
foto: 123RF

Atunci când vreți să vă faceți viața sexuală mai interesantă și incitantă, nu trebuie decât să o mai condimentați din când în când cu noi poziții sexuale. De exemplu, poziția Menghina merită experimentată și cu siguranță vă va scoate din rutină.

Actul sexual are un rol foarte important în relaţia de cuplu şi din acest motiv trebuie mereu să venim cu ceva nou ca să nu se instaleze plictiseala. Unii preferă de fiecare dată aceleaşi posturi, în schimb altora le place să experimenteze cât mai multe poziţii sexuale pentru a spori plăcerea şi dorinţa de a face sex. De exemplu, poziția Menghina este una dintre cele mai interesante.

Poziția Menghina: Deosebită pentru sex

În poziția Menghina, bărbatul stă în genunchi sau pe vine, iar partenera întinsă pe spate și cu picioarele ridicate peste umerii lui. Este o ipostază puțin ciudată, așa că, pentru a o pune în practică, femeia trebuie neapărat să stea întinsă pe un pat moale, iar bărbatul îngenunchează în fața ei. Este preferată de foarte multe cupluri fiindcă, în timpul penetrării, penisul va fi strâns ca într-o menghină în vaginul femeii.

Poziția Menghina: Oferă momente de neuitat

Este bine cunoscut faptul că în poziția Menghina bărbatul deține controlul, are posibilitatea să se miște așa cum vrea și să preia ritmul. Pe de altă parte, este comodă pentru femeie și se poate bucura la maximum de partener. Succesul poziției constă în flexibilitatea iubitei, care trebuie să desfacă foarte mult picioarele sau să împingă cu gambele, din când în când, în umerii partenerului.

Poziția Menghina: Aduce femeia la orgasm

Cele mai multe cupluri aleg să facă dragoste în poziția Menghina, deoarece este erotică, relaxantă și oferă senzații intense de plăcere. Cât timp bărbatul deține controlul și are libertatea de mișcare, femeia se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, partenera va fi foarte intens stimulată, acesta fiind unul dintre motivele pentru care aceasta ajunge la orgasm în această poziţie.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

loading...
Loading...

Citește și

  • de ce e bine sa facem sex

    Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.

  • Datorită faptului că sexul este unul dintre cele mai importante lucruri în cuplu, este bine de ştiut ce fel să reuşim să ne bucurăm din plin de acele momente.

  • Fantezii sexuale în locuri publice

    Sexul într-un loc public este o fantezie sexuală comună atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Iată cele mai interesante fantezii erotice în locuri publice.

  • Poziţii sexuale pentru gravide

    În perioada în care femeia este gravidă, sexul devine o problemă pentru viitorii părinţi. Însă există poziţii sexuale pentru gravide extrem de confortabile.