Impactul pe care îl are stresul asupra vieţii sexuale

stres.jpg

Impactul are stresul asupra vieţii sexuale
Stresul necontrolat vă poate provoca foarte multe probleme de sănătate, inclusiv din punct de vedere sexual
foto: 123RF

Stresul poate aduce uneori sfârşitul vieţii de cuplu, poate afecta în mod negativ viaţa sexuală a celor doi parteneri şi îi poate îmbolnăvi grav fizic sau psihic.

Ceea ce trebuie să aveţi în vedere este că stresul necontrolat vă poate provoca foarte multe probleme de sănătate, inclusiv din punct de vedere sexual. Tot el este vinovat de creşterea tensiunii care duce la scăderea performanţelor sexuale. Stresul psihologic poate duce şi la imposibilitatea menţinerii unei erecţii sau la atingerea orgasmului.

Exerciţiile fizice sunt o modalitate excelentă de a reduce stresul şi de a-ţi îmbunătăţi sănătatea. Comunicarea cu partenerul tău despre perioadele stresante te pot linişti şi pot întări legătura cu acesta.

Pe de altă parte, stresul aduce după el şi nişte obiceiuri proaste precum fumatul, consumul de alcool, ambele afectându-ţi viaţa intimă.

Loading...

Citește și

 • dimensiunea preyervativ ruineaza relatia sexuala

  Toată lumea aude că trebuie să folosească prezervativul, dar puțini află şi cum trebuie să aleagă acest mijloc de protecţie. Iar cei mai mulți bărbați trăiesc cu iluzia că prezervativele au o măsură universală.

 • Tipul de sărut preferat toţi îndrăgostiţii

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

 • gandeste fosta iubita

  Simţi că actualul tău iubit încă nu a uitat-o pe fosta şi te-a cuprins o stare de nelinişte şi gelozie? Primul tău impuls este să îi faci o scenă de nervi, însă nu aceasta este soluţia dacă vrei să îi demonstrezi că tu eşti femeia de care are nevoie.

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.