Impăcarea cu fostul partener. Cât de dificil este?

impacare.jpg

Impacarea cu fostul partener
La prima vedere împăcarea cu fostul partener pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate
foto: 123RF

Atunci când îţi doreşti să te împaci cu fostul partener, trebuie să iei totul treptat. La prima vedere pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate. Într-adevăr, divortul nu este o experienţă frumoasă a vieţii, în special dacă desparţirea a fost una dificila. Nu iti pierde speranta. Gândeşte-te că multe cupluri s-au împăcat după o căsnicie eşuată, iar relatia lor a mers mult mai bine decat inainte.

În primul rând, încearcă să ţii legătura cu el cât poţi de mult. Arată că îţi pasă de problemele lui, iar dacă vă întâlniţi, comportă-te de parcă ai fi la prima întâlnire. În al doilea rând, nu îl copleşi dintr-o dată cu resentimentele tale, pentru că astfel îl vei îndepărta. Nu uita cât de mult urăsc bărbaţii criticile şi reproşurile. Treptat, pas cu pas, adu în discuţie şi problemele care au adus la divorţ. Încearcă să găseşti o rezolvare pentru ele, în funcţie de atitudinea lui. Dacă simţi că înclină spre regret, este momentul să faci următorii paşi. Însă nu face tu totul, ci lasă-l şi pe el să vină spre tine.

Înţelege că este un nou început. Prin urmare, nu face aceleaşi greşeli din trecut, astfel îl poţi pierde definitiv. Fii deschisă la compromisuri şi ascultă nevoile lui legate de relaţie. Atâta timp cât puteţi să vă completaţi unul pe altul şi vă iubiţi în continuare, nu lăsaţi ca legătura voastră să se termine în acest mod.

Loading...
 
 

Citește și