Îmbrățișările sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi. O simplă îmbrățișare poate face cât o mie de cuvinte

5.jpg

imbratisarile sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi
Îmbrățișările sunt foarte importante pentru fiecare din noi, nu doar că ne fac să ne simțim mai bine, ci au și foarte multe efecte pozitive asupra noastră
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Îmbrățișările sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, nu doar că ne fac să ne simțim mai bine, ci au și foarte multe efecte pozitive asupra noastră. Întăresc relațiile, calmează, contribuie la îmbunătățirea stării de spirit și sporesc încrederea în sine.

În aceste timpuri în care suntem din ce în ce mai grăbiţi şi ne simţim deseori înstrăinaţi, deconectaţi de noi înşine şi de ceilalţi, să ne aducem aminte că o îmbrăţişare poate face minuni. Îmbrățișările bune au o încărcătură emoțională atât de mare, încât te pot vindeca de orice suferință.

Specialiștii, în urma unor studii, au ajuns la concluzia că toate cuplurile care se îmbrățișează des, se pot vindeca de problemele sufleteşti. Și atunci, de ce să nu dormim îmbrățișați? De ce să nu-i oferi o îmbrățișare tot timpul partenerului de viaţă? Îmbrățișările fac bine.

Cele mai bune îmbrățișări sunt cele când poți exprima căldură sufletească sau mai bine zis când te simți în siguranță. Despre asta este vorba: despre siguranță. Îmbrățișările sunt acele gesturi care reduc nivelul de stres, oferă protecție și generozitate, iar partea frumoasă a lucrurilor este că nu trebuie să vină întotdeauna însoțite de cuvinte. Uneori, o simplă îmbrățișare face cât o mie de cuvinte!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5