Iată de ce este important ca o femeie să impună respect încă de la începutul relaţiei

respect.jpg

Iată de ce este important ca o femeie să impună respect încă de la începutul relaţiei
Într-o relație de cuplu respectul nu este o opțiune, ci o necesitate.
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuire. Într-o relație de cuplu respectul nu este o opțiune, ci o necesitate. În baza respectului se poate construi încrederea, iar încrederea creează spațiul de siguranță de care partenerii au nevoie pentru a se putea manifesta și evolua împreună.

Atunci când sunt îndrăgostite şi iubesc, ultimul lucru la care se gândesc femeile este să comunice nevoile pe care le au și mai ales să impună respect. Reprezentantele sexului frumos cred că bărbatul va înțelege de la sine ce să facă şi cum să se comporte.

Doar că lucrurile nu funcționează așa pentru toți reprezentanţii sexului puternic. Cu cât femeile sunt mai permisive, cu atât bărbații vor folosi asta în avantajul lor. Și în acel moment vor pierde și respectul față de femeie și dorința de a o cuceri. O femeie fără limite, care nu se respectă, fără verticalitate va fi întotdeauna o victimă sigură pentru abuzurile din partea bărbaților.

Femeile trebuie să impună respect încă de la începutul relaţiei

Învață să îți recunoști valoarea, principiile și limitele în fața bărbaților, încă de la începutul relației. Nu permite acțiuni, gesturi, vorbe sau atitudini cu care nu te simți confortabil în ideea că el se va prinde singur de toate astea. Nu renunța la viața ta, prietenii, pasiunile tale doar pentru că a apărut în viața ta bărbatul care îți place. Unui bărbat trebuie să îi faci loc în viața ta, nu să renunți cu totul la ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Când îţi place un bărbat, nu trebuie să devii prea insistentă

    Femeile pot şi chiar trebuie să ia iniţiativa atunci când se îndrăgostesc de un bărbat, dar de multe ori ele merg prea departe şi exagerează. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă. În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei.

  • Profa de muzică Lorena Fabiana Colotta, 49 de ani, din Argentina, a făcut 50 de operaţii şi lumea crede că are 30 de ani.

  • 3 lucruri pe care bărbaţii le apreciază la o femeie mai mult decât aspectul fizic

    De foarte multe ori reprezentanţii sexului puternic sunt interesaţi de anumite femei fără ca acest lucru să fie legat de aspectul exterior, dimensiunea la sutien sau orice lucru care ţine de felul în care arată. Este adevărat, aspectul fizic este primul pe care îl observăm la o persoană, dar pe termen lung acest lucru nu prea contează. Indiferent dacă vă vine să credeţi sau nu, sunt cel puţin 3 aspecte care nu ţin de partea fizică pe care bărbaţii le apreciază la o femeie. Iată care sunt:

  • Suferi de libido scăzut

    Nu există sex de calitate fără libido, aşa cum nu există iubire adevărată fără sacrificii importante. Tot mai multe persoane suferă de libido scăzut, motiv pentru care nu se pot bucura de sex, aşa cum ar trebui.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5