Iată de ce despărţirea de partener nu trebuie privită ca pe o tragedie

des.jpg

Iată de ce despărţirea de partener nu trebuie privită ca pe o tragedie
Specialiştii vă sfătuiesc să nu priviţi niciodată o despărţire ca pe o tragedie, pentru că viaţa amoroasă nu se încheie la plecarea fiecărui partener
foto: 123RF

Toate relaţiile încep frumos, cu emoţii, cu entuziasm, cu declaraţii înflăcărate şi promisiuni care par eterne. Nimic nu pare imposibil şi niciun nor nu pare să afercteze cerul fericirii voastre. Însă, din păcate, nu toate relaţiile ţin o veşnicie. Uneori, când partenerii constată că sunt nepotriviţi, când nu există înţelegere şi iubire sau pur şi simplu când unul dintre voi îşi doreşte altceva, apare şi ruptura.

Aşadar, oricât de frumos ar fi începutul unei relaţii este bine să aveţi în vedere că flacăra iubirii se poate stinge pe nesimţite. Este un adevăr vechi de când lumea. Există relaţii în care o pauză poate fi soluţia potrivită ca cei doi parteneri să reflecteze la ceea ce îşi doresc şi să vadă dacă mai simt ceva unul pentru celălalt. În alte cazuri, despărţirea este varianta mai bună ca amândoi să vă puteţi bucura de libertate şi să întâlniţi oameni noi.

Uneori, relaţiile cu persoanele nepotrivite, vă pot împiedica să vă cunoaşteţi cât mai bine şi să vă dezvolţi ca persoană. Specialiştii vă sfătuiesc să nu priviţi niciodată o despărţire ca pe o tragedie, pentru că viaţa amoroasă nu se încheie la plecarea fiecărui partener.

Odată cu despărţirile vin şi experienţele, veţi cunoaşte o mulţime de oameni diferiţi, cu obiceiuri, atitudini şi gânduri diferite, de la care veţi avea ceva de învăţat. Astfel veţi reuşi să vă descoperiţi pe voi, să ştiţi ce vă doriţi cu adevărat de la partenerul de viaţă şi vă veţi da seama mult mai uşor când vă întâlniţi sufletul pereche.

 

Loading...

Citește și

 • Egoismul unuia dintre parteneri principalul motiv pentru care multe relaţii eşuează

  Egoismul unuia sau altuia dintre parteneri este principalul motiv pentru care multe relaţii eşuează. Nimic nu poate răni mai mult pe cineva decât lipsa de grijă, atenţie şi iubire a persoanei cu care îşi împarte viaţa.

 • Cele mai cunoscute motive pentru care bărbaţii fug de relaţiile stabile

  De ce fug unii bărbaţi de relaţiile stabile? Cel puţin o dată în viaţă, fiecare femeie s-a lovit de această problemă: ea vrea, el nu vrea o relaţie stabilă!

 • De ce este nevoie pentru a ne conecta cu adevărat cu partenerul de viaţă

  Vorbim de intimitate emoţională în cuplu atunci când între cei doi parteneri există înţelegere în profunzime, exprimată cu dragoste. Nu doar conversaţia şi ascultarea activă, empatică, stau la baza intimităţii emoţionale. Intimitatea emoţională se creează prin şi creează la rândul ei o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Astfel spus, dacă ne simţim conectaţi cu partenerul, cel mai probabil vom avea şi o viaţă sexuală împlinită, iar aceasta ne va face la rândul ei să ne simţim şi mai apropiaţi.

 • Vârsta nu este un motiv plauzibil pentru a renunţa la practicele sexuale

  Prea multe persoane se gândesc la faptul că dacă sunt în vârstă sunt mai puţin dorite şi mai puţin active sexual. Adulţii în vârstă pot accepta aceste prejudecîţi şi să adopte ideea că lor nu le este permis sau nu li se potriveşte să fie activi sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1