Iată de ce are nevoie o femeie pentru a se simţi împlinită într-o relaţie

mario.jpg

Iată de ce are nevoie o femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie
O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie are nevoie de un partener matur, demn de încredere
foto: shutterstock

Poate nu ne place să recunoaştem, dar toate avem o listă secretă de trăsături pe care sperăm să le găsim la bărbatul alături de care vrem să convieţuim. O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie are nevoie de un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoţional.

Un partener imatur sau nesigur pe sine cel mai probabil va aduce multă nefericire într-o relație. Acest tip de persoană are o stimă de sine scăzută, dar și dificultăți în a acorda încredere celorlalți.

Femeile care și-au ales o asemenea persoană drept partener de viață se vor confrunta în permanență cu gelozie și manipulare emoţională. Relația va deveni toxică, ele se vor simți prinse într-o cușcă și orice tentativă de a evada va stârni mânia partenerului lor.

Partenerul ideal pentru o relaţie împlinită este bărbatul matur, încrezător și stabil din punct de vedere emoțional. Nevoile femeilor includ prezența în viața lor a unei persoane capabile de empatie, dispusă să țină seamă de dorințele lor și să evite să le rănească. Numai cu o asemenea persoană își pot construi o relație fericită, sănătoasă și cu adevărat stabilă.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5