Iată cum poți sabota o relație încă de la primele întâlniri

nidr.jpg

Iată cum poți sabota o relație încă de la primele întâlniri
Deseori, la începutul unei relații, încercăm în mod fals să părem greu de cucerit, distante, pretențioase
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Deseori, la începutul unei relații putem crea o imagine falsă despre noi însene. Fie suntem încă rănite de pe urma relațiilor anterioare, fie nu suntem cu adevărat pregătite pentru o nouă relație de cuplu, încercăm în mod fals să părem greu de cucerit, distante, pretențioase.

Pretențiile au legătură cu alegerea partenerului potrivit ție și nu cu testele la care îl supui pentru a vedea  ce e dispus să facă pentru tine. Anumite reacții și atitudini din partea ta îi pot testa inclusiv limitele, iar el să decidă să se distanțeze. Nimeni nu caută o relație care e dificilă încă de la început.

În consecință, tu fie îl vei considera nedemn, fie respingerea lui nu va face decât să reconfirme o credință a ta, despre propria persoană, fondată pe neîncredere și stimă de sine scăzută. Gândește-te, atunci când vrei să prezinți anumite comportamente, dacă aceasta este impresia pe care vrei să o lași noului tău partener.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Greşeala majoră pe care o fac cele mai multe femei în dormitor

  Dacă te aştepţi ca iubitul tău să-ţi citească gândurile, să ştie exact ce vrei şi când anume, vei rămâne aşteptând. Numai pentru că cineva te cunoaşte foarte bine şi doreşte să îţi facă pe plac, asta nu înseamnă că îţi poate ghici dorinţele cu mare precizie.

 • Cele mai fierbinti zone erogene ale barbatilor

  Bărbaţii deţin câteva puncte fierbinţi care stimulate îi ajută să ajungă la orgasme incredibile. Cele mai importante sunt “adunate” în jurul organelor genitale.

 • nu faceţi luaţi o pauză în relaţie

  O pauză în relaţie nu este sfârşitul lumii şi nu este echivalentă cu despărţirea, chiar dacă uneori se ajunge şi în acel punct. Dimpotrivă, este foarte posibil ca legătura voastră să fie şi mai strânsă după ce treceţi peste această provocare. Totul ţine de cum te foloseşti de timpul pe care aţi hotărât să îl petreceţi separat. În articolul de mai jos, aflaţi ce greşeli trebuie evitate atunci când alegeţi să luaţi o pauză în relaţie..

 • Motivele pentru care uneori nu reuşim să ne excităm atunci când vrem să facem sex

  Sexul constituie o componentă firească a vieții de zi cu zi și, mai mult, este o sursă importantă de plăcere. Dacă apetitul sexual al unei persoane lasă de dorit, această situaţie nu trebuie ignorată. Nimănui nu-i convine să aibă probleme în pat, dar aceste lucruri se mai întâmplă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1