Iată cum poţi să treci mai uşor peste suferinţa provocată de o despărţire

des.jpg

Iată cum poţi să treci peste suferinţa provocată de o despărţire
Orice femeie este atacată de o depresie în urma unei despărţiri de persoana în care a investit sentimente, chiar dacă într-o masură mai mica sau mai mare
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ai ieşit dintr-o relaţie şi nu ştii cum să treci peste suferinţa provocată de despărţire? Dacă ai impresia că lumea s-a sfârşit odată cu finalul unei relaţii trebuie să îţi spunem că nu este deloc aşa.

Din nefericire, orice femeie este atacată de o depresie în urma unei despărţiri de persoana în care a investit sentimente, chiar dacă într-o masură mai mica sau mai mare. Această depresie poate să apară atunci când nu poţi amortiza pierderea suferită şi blochezi involuntar calea către orice metodă de reconstruire a prezentului propriei tale persoane.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru o femeie care tocmai a pus punct unei relaţii este să îşi centreze atenţia pe propria persoană. Cea mai important măsură este refacerea echilibrului emoţional, prin respingerea tuturor nemulţumirilor şi rămăşiţelor sentimentale din foasta relaţie, indiferent cât de încărcate cu amintiri sunt.

Este bine ca analiza fostei relaţii să fie făcută într-un moment de linişte şi luciditate, nu într-unul de nervozitate sau instabilitate emoţională. Este foarte important să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

Loading...

Citește și

 • La ce pot apela femeile pentru a ajunge la orgasm

  Deşi sunt renumite pentru mimarea orgasmului, există un lucru pe care femeile îl pot face pentru a avea orgasm şi o viaţă sexuală împlinită. În articolul de mai jos, aflaţi la ce pot apela femeile pentru a obţine orgasme năucitoare.

 • Sărutul îndrăzneţ şi inedit după care tânjesc bărbaţi

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut îndrăzneţ şi inedit după care tânjesc cei mai mulţi bărbaţi. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

 • De ce apar problemele în viaţa sexuală

  Sexul reprezintă o componentă importantă a vieţii de cuplu. Poate ajunge să unească sau să despartă două persoane, ori poate duce la frustrări sau probleme psihologice.

 • Sexul nu contează relaţie mit erodează intimitatea

  Este destul de riscant să crezi că într-o relaţie sexul nu contează. Este un mit care în timp „erodează” intimitatea. Sexul ne oferă acea rupere de presiunile vieţii de zi cu zi şi ne dă posibilitatea să trăim acele momente unice pe care le împărtăşim cu partenerul de viaţă.