Iată cum poţi să-ţi dai seama că ai de-a face cu un bărbat care are nevoie doar de validare. Nu te implica emoţiona!

fdg.jpeg

Iată cum poţi să-ţi dai seama că ai de-a face cu un bărbat care are nevoie doar de validare
Un bărbat care are mereu nevoie de validare nu gaseşte nimic din ceea ce caută langă o singură femeie
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Exisă bărbaţi care, din nesiguranţă, au nevoie să fie validaţi de cât mai multe femei. Un bărbat care are mereu nevoie de validare nu gaseşte nimic din ceea ce caută langă o singură femeie. De aceea, trebuie să fii atentă la semnele care vin din partea unui reprezentant al sexului puternic absorbit doar de propria persoană, înainte să-ţi irosesti timpul cu el sau, şi mai rău, să te implici emoţional.

Iată cum poţi să-ţi dai seama că ai de-a face cu un bărbat care are nevoie doar de validare

Ai cunoscut un bărbat, pe site-urile de socializare, care îţi place şi simţi că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Începe să îţi trimită cu consecvenţă texte drăguţe dimineaţa şi seara în care îţi urează să ai o zi superbă şi apoi, pe la miezul nopţii, cele mai dulci vise din lume.

Eşti tentată să crezi că ai de-a face cu un tip adorabil, care se gândeşte la tine şi, mai mult, vrea ca tu să ştii asta. Totuşi, dacă doar la asta se reduce comunicarea voastră, este un indiciu clar că individul pur şi simplu caută validare. Există şanse destul de mari ca el să trimită mesaje de două ori pe zi cel puţin câtorva femei, doar ca să menţină relaţia vie cu ele şi să se simtă mai bine în legătură cu propria persoană. Astfel, se simte plăcut şi dorit de cât mai multe reprezente ale sexului frumos.

Nu fi una dintre femeile care gravitează în jurul lui şi speră că relaţia voastră va evolua cândva. Dacă genul ăsta de mesaje nu capătă o dimensiune mai profundă după câteva zile, nu îi mai răspunde sau, şi mai bine, blochează-l. Acest bărbat nu va face altceva decât să-ţi irosească timpul şi să te facă să suferi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5