Iată cum poţi să seduci un bărbat în mod subtil, dar sigur

seductie.jpg

seduci un bărbat în mod subtil dar sigur
Chiar dacă lucrurile par extrem de dificile, în realitate este foarte uşor să seduci un bărbat şi să îl dai pe spate în ceea ce priveşte sexul
foto: 123RF

Atunci când vine vorba de a face ceva care să atragă atenţia unui bărbat, multe femei sunt reticente sau nesigure. O mare parte din arta seducţiei vine de la sine, din impulsurile pe care persoana respectivă te face să le simţi, însă niciodată nu strică să ştii câte ceva în plus.

Mai toate reprezentantele sexului frumos îşi doresc să devină experte în ale amorului şi să îşi înnebunească partenerul de viaţă. Chiar dacă lucrurile par extrem de dificile, în realitate este foarte uşor să seduci un bărbat şi să îl dai pe spate în ceea ce priveşte sexul.

Dacă vrei să îţi înnebuneşti iubitul şi să ai parte de partide de sex explozive, trebuie să înveţi mai întâi să te joci cu mintea lui. Spiritele trebuie să se încingă înainte ca voi să ajungeţ în pat. Preludiul trebuie să fie unul cât se poate de lung, aşa că poţi începe ziua trimiţându-i mesaje sexy, în timp ce sunteţi la muncă, sau să îi pregăteşti o cină romantică, cu lumânări şi uleiuri senzuale.

Atitudinea are şi ea un rol esenţial atunci când vrei să îţi dai gata iubitul în dormitor. Aşadar, nu uita să păstrezi în permanenţă contactul vizual cu partenerul tău. Aruncă-i ocheade perverse, lasă-l să te mângâie şi să te sărute în timpul partidei de amor. Nu fi timidă şi nu te ruşina niciodată de corpul tău. Senzualitatea unei femei constă în primul rând în felul său de a controla lucrurile în pat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1