Iată cum poţi să-l faci pe iubitul tău să te adore şi să te dorească mai mult

da.jpg

Iată cum poţi faci iubitul tău să te adore şi să te dorească mai mult
Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi
foto: 123RF

Doar pentru că acum eşti într-o relaţie serioasă nu inseamnă că trebuie să neglijezi activitatea intimă şi să pierzi acel farmec aparte care l-a cucerit pe partenerul tău încă de la prima întălnire.

Arată-i că îţi place să faci sex oricând şi oriunde. Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine rece şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi dragoste, nu-l vei face să ardă de dorinţă, ci de frustrări.

Să te laşi greu este un siretlic care funcţionează mai degrabă la începutul relaţiei. Mai apoi, îi menţii interesul treaz printr-o tactică diametral opusă. Arată-i că adori sexul şi că ai anumite preferinţe, fantezii şi standarde! Pe această cale provoacă-l să te satisfacă cu adevărat, nu să te convingă seară de seară să faceţi amor. Tu ieşi în câştig din toate punctele de vedere! În restul relaţiei încearcă să fii inabordabilă, dar doar ocazional.

Dacă vede că nu este singurul pe raza ta de interes îl vei stimula să ia mai des iniţiativa şi să te impresioneze. Atunci când vezi că implicarea lui e maximă, răspunde-i cu aceeaşi monedă şi răsplăteşte-i fiecare gest romantic cu unul pe măsură.
 

Loading...

Citește și

  • cele mai multe aventuri încep dintr-o prietenie inocentă

    Foarte puține persoane înșală pentru că își doresc și plănuiesc acest lucru. Cele mai multe aventuri încep dintr-o prietenie inocentă. Ce crezi că se întâmplă atunci când între tine și partener nu mai există o conexiune emoțională și un coleg, un prieten, îți este alături necondiționat, te ajută și te susține?

  • insula sexului

    Cei dornici de nopți pasionale într-un loc exclusivist numit Insula Sexului trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Relații intime fără obligații într-un resort luxos din Las Vegas și 100 de escorte dintre care bărbații pot alege câte două în fiecare zi sunt “ingredientele” care le fac nopțile mai lungi doritorilor de senzații diferite.

  • Multe femei se confruntă cu anorgasmia măsuri

    Anorgasmia este o disfuncţie din ce în ce mai întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Femeia cu anorgasmie trăieşte cu intensitate maximă actul sexual, îşi doreşte cu ardoare să facă sex, dar se confruntă cu incapacitatea de a ajunge la orgasm, chiar dacă stimularea sexuală este una excelentă.

  • O relaţie toxică este întotdeauna dificil de detectat

    Majoritatea femeilor stau în relaţii în care nu se mai simt fericite sperând că într-o zi partenerul de viaţă se va schimba. Însă, după părerea psihologilor, acest lucru nu numai că nu se întâmplă, dar femeile ajung să fie manipulate și să trăiască în relații toxice întreaga viață.