Iată cum poţi rezolva eficient momentele mai tensionate din relaţia de cuplu

da.jpg

poţi rezolva eficient momentele mai tensionate relaţia cuplu
Nu frecvenţa sau durata certurilor este reala problemă, ci faptul că multe cupluri eşuează încercând să administreze astfel de momente tensionate
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Fiecare cuplu are momente plăcute şi mai puţin plăcute. Insă este important să existe comunicare şi disponibilitatea pentru a rezolva eficient problemele, înainte de a se agrava şi mai mult.

Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

Doi oameni care nu se ceartă nu neapărat se şi iubesc, la fel cum doi oameni care se ceartă nu neapărat se şi urăsc. Atâta timp cât certurile nu sunt dese şi se termină la fel de repede cum au început, totul este în regulă. Sunt de bun augur, pentru că vă ajută să eliminaţi frustrările şi energia negativă.

Nu frecvenţa sau durata certurilor este reala problemă, ci faptul că multe cupluri eşuează încercând să administreze astfel de momente tensionate. În acest sens, important este să fii calmă, să nu te laşi distrasă de alte aspecte şi să nu uiţi că partenerul are anumite aşteptări, aşa cum şi tu ai de la el. La fel de important este să vă respectaţi reciproc ideile şi soluţiile.

Loading...
 
 

Citește și

 • titudine femeie taie barbatilor cheful de sex

  Atunci când au parte de câteva momente de intimitate alături de partener, unele femei preferă să nu facă absolut nimic: aşteaptă doar să primească puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant.

 • aventură noapte necunoscut ascunde spatele acestei fantezii

  Nu multe femei îndrăznesc, în viaţa de toate zilele, să se lase pradă dorinţelor şi să facă sex cu un bărbat necunoscut pe care nu îl vor mai revedea, probabil, niciodată, însă acest scenariu predomină în mintea lor.

 • Află de ce te doare când faci sex posibile cauze

  Nu rare sunt episoadele de disconfort din timpul actului sexual. Şi nu numai femeile sunt cele care au această problemă, ci şi partenerii lor.Totuşi, durerile simţite în momentele intime sunt din ce în ce mai întâlnite în cazul femeilor, dar multe dintre ele nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată 2 posibile cauze care pot determina apariţia durerii atunci când faci dragoste.

 • Sexul în timpul menstruaţiei experienţă simţi trăieşti

  Sexul în timpul menstruaţiei este ca fructul interzis: o experienţă controversată, dar pe care simţi nevoia să o trăieşti. Cele mai multe femei spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1