Iată cum poate influenţa sărutul viitorul relaţiei voastre

daci.jpg

Iată cum poate influenţa sărutul relaţia voastră
Prin modul în care sunt sărutate, doamnele şi domnişoarele evaluează implicarea partenerului şi viitorul relaţiei de cuplu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sărutul influenţează o relaţie de cuplu cum nici nu îţi imaginezi: de la alegerea partenerului, până la creşterea intimităţii şi consolidarea relaţiei. Prin modul în care sunt sărutate, doamnele şi domnişoarele evaluează implicarea partenerului şi viitorul relaţiei de cuplu.

De exemplu, dacă primim săruturi dese şi pasionale tindem să avem mai multă încredere în iubitul nostru. Asociem un iubit care îşi dă interesul în privinţa săruturilor cu unul fidel. De ce? Pentru că, la rândul nostru, considerăm sărutul o metodă eficientă de ataşare faţă de partenerul de cuplu. În cazul domnilor, un sărut face cât o mie de cuvinte prin care îl inviţi în pat.

Sărută-l pe iubitul tău şi îi vei confirma că încă îl găseşti atrăgător, şi îl vei stimula să facă dragoste cu tine într-o manieră la fel de pasională ca la început. Mulţi ar spune că rutina se instalează în viaţa sexuală odată ce partenerii încep să se priveze de acele sesiuni incitante de săruturi, în care nu sexul este scopul, ci plăcerea oferită de moment.
 

Loading...

Citește și

 • Ce faci când dragostea nu este reciprocă

  Cuplurile care reușesc să își găsească echilibrul se bucură de o relație puternică și sănătoasă. Totuși, aceste cazuri sunt mai rare, iar unii au parte de despărțiri care lasă urme adânci și din care nu rămân cu nimic.

 • Poziţia sexuală oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri

  Pentru a avea parte de sex de calitate puneţi în practică poziţia Lotus. Bărbatul este cel care deţine controlul în această ipostază, permite o penetrare adâncă şi are avantajul de a stimula clitorisul, ceea ce va accentua orgasmul femeii. Cei doi parteneri au libertate de mişcare şi se pot iubi şi dezmierda unul pe altul în voie. Se pot săruta, iar bărbatul poate mângâia şi săruta sânii femeii, pentru un plus de excitaţie. Fiecare poate să mângâie fesele şi umerii celuilalt, pozitia Lotus devenind foarte intimă.

 • Dieta bogată legume verzi poate contribui ameliorarea prevenirea disfuncţie erectile

  Disfuncţiile sexuale sunt stânjenitoare, frustrante şi vă pot afecta viaţa de cuplu. Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.

 • Află nu ar trebui accepţi vreodată de la partenerul de viaţă

  Chiar dacă suişurile şi coborâşurile sunt normale în orice relaţie, este important să recunoaştem anumite comportamente şi acţiuni urâte venite din partea partenerului, pe care să nu le tolerăm în niciun caz.