Iată ce trebuie să ştii pentru a te bucura de sexul fără implicaţii

implicatii.jpg

trebuie ştii pentru a te bucura de sexul fără implicaţii
În primul rând trebuie să vezi dacă eşti pregătită emoţional pentru o experienţă sexuală cu un bărbat de care eşti fizic foarte atrasă
foto: 123RF

Atunci când o relaţie de cuplu nu este pe lista ta de priorităţi, dar o partidă incendiară de sex da, o să fii tentată să încerci sexul fără obligaţii. Iată ce trebuie să ştii pentru a te bucura de sexul fără implicaţii sentimentale.

În primul rând trebuie să vezi dacă eşti pregătită emoţional pentru o experienţă sexuală cu un bărbat de care eşti fizic foarte atrasă. Uneori, acest magnetism care te face să te pierzi în braţele lui, te poate face şi să crezi că eşti îndrăgostită de bărbatul respectiv.

Este important să delimitezi atracţia fizică de sentimente, pentru a face sex fără obligaţii. Spune-ţi în gând că el te vrea doar pentru sex şi vezi cum te simţi. Dacă te încântă ideea, iar sentimentul e reciproc, eşti aproape gata. Nu îţi mai rămâne decât să te întrebi care sunt motivele penntru care vrei să faci sex fără să te şi implici sentimental.

Bărbatul te atrage, îţi este dor de plăcerea fizică, simţi că sexul fără obligaţii este o experienţă palpitantă, pe care nu vrei să o ratezi? Acestea sunt motive întemeiate. Faptul că speri că îl vei atrage într-o relaţie serioasă cu ajutorul sexului, nu!
 

 

Loading...

Citește și

 • Greşeala poţi face iubitul tău poate deteriora relaţia

  Chiar dacă persoana de lângă tine este tot ce ţi-ai dorit vreodată, este posibil să faci greşeli, fără să îţi dai seama, care îţi pot deteriora relaţia. Află, în articolul de mai jos, greşeala pe care o poţi face faţă de de iubitul tău şi care, în timp, îţi poate zdruncina povestea de iubire.

 • Sfaturi de igienă intimă corectă la bărbaţi

  Câteodată, să păstrezi curăţenia şi sănătatea zonei genitale e mai complicat decât pare. Iar igiena intimă după sex ar trebui să fie la fel ca spălatul pe dinţi în fiecare dimineaţă. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să sari peste acest pas dacă vrei să fii ferit de tot felul de infecţii.

 • lucru niciun bărbat ceară femeii pe care o iubeşte

  Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

 • Principalul motiv partenerii de viaţă înşală lipseşte

  Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.