Iată ce trebuie să știi despre sexul în timpul menstruației

cuplu_sex_orgasm_click.jpg

sex menstruatie sarcina orgasm riscuri
Nu există un risc mai mare de a lua boli rușinoase.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Balonare, crampe, dureri, agitație, iritabilitate și mult sânge, ar putea fi descrierea corectă a simptomelor din timpul ciclului menstrual. Copleșită de toate astea, ai vrea mai degrabă să te bagi în pat, după ce iei un calmant, să dormi, nicidecum să faci sex.

Știm că în unele zile ale lunii, o partidă de sex cu iubitul tău poate fi ultimul lucru la care te gândești, dar te sfătuim să iei în calcul și aceste lucruri, la care poate nu te-ai gândit până acum. Nu exclude gândul că ați putea petrece momente plăcute și nu te gândi că durerile tale se vor amplifica, pentru că nu este deloc așa.

“Din punct de vedere al sănătății, totul este în regulă, cu condiția ca persoanele în cauză să se simtă confortabil psihic și fizic cu situația”, spune Lauren Streicher, medic la Clinica de Obstetrică și Ginecologie de la Universitatea Northwestern.

Iată ce ar trebui să mai știi, dacă te-ai hotărât să nu mai aștepți o săptămână până să faci sex cu partenerul.

Îmbunătățește orgasmul și calmează crampele

Când ești la menstruație, în general, se poate să fii un pic mai excitată decât în mod normal, din cauza nivelului de estrogen și testosteron, care-ți inundă trupul. Mai mult decât atât, pentru un plus de plăcere poate fi responsabil și fluxul de sânge, care asigură o lubrefiere suplimentară. Acest lucru poate contribui la atingerea orgasmului. În plus, activitatea fizică din timpul sexului poate îmblânzi crampele abdominale, iar acest lucru este dovedit științific.

Află tot ce trebuie să știi despre sexul în timpul menstruației pe clickpentrufemei.ro. 

 

Runda a doua. Cum o convingi să faceți din nou sex
De ce să faci sex în fiecare zi. 6 motive științifice

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • cuplu sarcina viata sexuala pozitii indicate

    Obiceiurile sexuale ale cuplului nu trebuie modificate în timpul celor nouă luni atâta timp cât sarcina nu este pusă în pericol, susţin specialiştii. Dacă te gândeşti că bebeluşul poate fi afectat de actul sexual în sine, află că el este protejat de lichidul amniotic în care stă şi de membrana care închide colul uterin.

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1