Iată ce trebuie să ştie toate femeile despre bărbaţi

siguranta.jpg

Ce trebuie să ştie femeile despre bărbaţi
Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii îşi deschid sufletul mai greu şi îşi dezvăluie sentimentele doar atunci când se simt în siguranţă
foto: 123RF

Psihologii au ajuns la concluzia că pentru bărbaţi este mult mai greu de suportat finalul unei relaţii. Este extrem de dificil pentru ei să gestioneze sentimentele negative şi ajung să îşi creeze un fel de zid protector, care să îi ferească pe viitor de astfel de răni.

Femeile ar trebui să ştie că reprezentanţii sexului puternic îşi deschid sufletul mai greu şi îşi dezvăluie sentimentele doar atunci când se simt în siguranţă, nu atunci când li se cere să facă acest lucru. Aşadar, când se simte un bărbat în siguranţă? Atunci când o femeie îl înţelege din toate punctele de vedere. Asta nu înseamnă că trebuie să fii de acord cu el în orice discuţie, însă trebuie să îi dai de înţeles că părerea lui contează cu adevărat.

Dacă un bărbat devine sincer şi deschis cu o femeie, îi este teamă că acesta va prelua controlul şi va începe să îi dea ordine. Este dovedit ştinţific că femeile sunt oratoare mai bune decât bărbaţii şi mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt conştienţi de asta, aşa că unii dintre ei se simt oarecum inhibaţi într-o conversaţie cu o femeie. Nu îl trage de limbă cu forţa, îl vei enerva şi îl vei face să se închidă în carapacea lui protectoare.

Loading...

Citește și

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.