Iată ce trebuie să luaţi în calcul înainte de a locui împreună

locuitul_impreuna.jpg

ce trebuie luaţi calcul înainte locui împreuna
Trebuie să vă gândiţi dacă sunteţi dispuşi să renunţaţi la anumite tabieturi, care îl deranjează pe partener, şi dacă puteţi să vă contopiţi stilurile de viaţă
foto: 123RF

Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

Fiecare dintre noi are o anumită rutină. Înainte să decideţi să locuiţi sub acelaşi acoperiş, este necesar să vorbiţi despre toate obiceiurile pe care le aveţi, şi unul şi celălalt, şi să vedeţi dacă sunteţi de acord cu ele sau, în cazul în care nu vă convin, să vedeţi dacă puteţi face compromisuri, ca să le acceptaţi.

 În acelaşi timp, trebuie să vă gândiţi dacă sunteţi dispuşi să renunţaţi la anumite tabieturi, care îl deranjează pe partener, şi dacă puteţi să vă contopiţi stilurile de viaţă.

Loading...
 
 

Citește și

 • Calitaţi orice barbat apreciaza femeie

  În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt suficiente. Dacă îţi place un tip şi vrei să îl seduci, află că cei mai mulţi dintre ei pun preţ şi pe frumuseţea interioară, nu doar pe cea exterioară.

 • Tipul de femeie barbaţii evită sexual

  Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • Ce vor barbatii in pat de la o femeie

  Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1