Iată ce trebuie să faci dacă vrei să ajungi la orgasm în timpul sexului

oral.jpg

trebuie să faci ajungi la orgasm în timpul sexului
Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Chiar dacă o parte dintre reprezentantele sexului frumos ajung mai greu la orgasm, acest lucru nu ar trebui să sperie pe nimeni, cu mai multă implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă. Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa de la sine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu partenerul de viaţă. Tachinaţi-vă tot timpul şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună. Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică.

Multe reprezentante ale sexului frumos nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax. Iar această atitudine este total greşită. O femeie se poate simţi bine cu partenerul în momentele intime şi fără să ajungă la mult râvnitul orgasm.

Loading...

Citește și