Iată ce rişti dacă faci sex în public!

fund-posterior.jpg

sex in public riscuri amenda insecte muscaturi
Îți poate intra nisipul în părțile intime.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Sexul într-un loc public poate fi o fantezie ușor de pus în practică, însă trebuie să știi că există o serie de riscuri la care te expui atunci când faci asta.

Multe cupluri nu se limitează doar la a face dragoste în intimitatea căminului lor sau la un hotel și hotărăsc să crească nivelul de adrenalină făcând sex în public. Cele mai apreciate locuri sunt cabina de probă, toaleta de la restaurant, în pădure, în parc, în scara blocului, în lift sau în mijloacele de transport. Citește în continuare ce poți păți atunci când faci asta.

Poți fi amendat

Atunci când faci sex în parc, în mijloacele de transport (personale sau în comun) sau în pădure ai toate șansele să te trezești cu un spectator nepoftit… și încă unul în uniformă, care are un carnețel și un pix în mână. Nu te entuziasma prea tare. Omul nu își ia notițe, ci îți semnează o amendă care să te facă să uiți pentru o perioadă de sexul periculos.

Poți fi filmată

Nu toată lumea se arată deranjată de cuplurile care își manifestă public dragostea. Știi deja că oricând poate să apară o a treia persoană care să pândească, fie că faci sex în cabina de probă, în parc, în pădure sau în scara blocului. Vei spune „Și ce? Nu are decât să se uite!”, asta dacă nu ești prea pudică. Bine, dar nu vei mai fi atât de liniștită când vei afla că fanul vostru v-a și filmat și că clipul cu voi doi este viral, iar familia și toți prietenii voștri sunt scandalizați.

Află pe clickpentrufemei.ro ce pățești dacă faci sex în public.

Loading...

Citește și