Iată ce le determină pe unele femei să refuze din start ideea de a face sex oral partenerilor

da.jpg

Iată ce le determină pe unele femei să refuze din start ideea de a face sex oral partenerilor
Experienţele neplăcute le determină pe unele femei să nu facă sex oral partenerilor
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sexul oral este o activitate sexuală ce implică stimularea organelor genitale ale unei persoane de către o alta prin utilizarea gurii (incluzând buzele, limba sau dinţii) şi a gâtului.

Cele mai multe cupluri se bucură în intimitate de sexul oral, însă există o categorie de persoane care evită sau refuză, la un moment dat, această practică. Unul dintre motive îl constituie ideile preconcepute, dar şi neplăcerile create de o igienă nesatisfăcătoare.

Îngrijirea zonei intime presupune spălarea organelor genitale, înainte oricărui act sexual, dar şi o mare atenţie acordată părului pubian. Acesta trebuie tuns regulat, ceea ce oferă nu numai un acces mai bun la organele genitale în timpul sexului oral, ci ajută şi la păstrarea curată a acestora.

Experienţele neplăcute le determină pe unele femei să nu facă sex oral partenerilor

Este adevărat, cu toţii avem reţineri în intimitate, însă acestea se nasc de cele mai multe ori în urma unor experienţe nu prea plăcute. Există posibilitatea ca partenera să fi simţit că ceva nu mai este în regulă cu organul genital al iubitului, iar acest lucru să o determine să nu-i mai facă sex oral. Cât timp ea nu poate să treacă peste această situaţie, insistenţele partenerului nu fac decât să-i întărească acest refuz sau eventual, să-i accentueze sentimentul de vinovăţie sau de repulsie.

Pentru a transforma momentele intime din nou în placere, comunicarea joacă un rol extrem de important. Partenerii de cuplu trebuie să identifice eventualele neplăceri care i-au adus aici. Iar discuţia sinceră este singura soluţie.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5