Iată ce îşi doreşte cu adevărat un bărbat de la o femeie

centru.jpg

ce îşs doreşte cu adevarat un barbat de la o femeie
Un bărbat are nevoie să ai încredere în el și să îl încurajezi în realizarea visurilor sale
foto: 123RF

În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt chiar ceea ce au ei nevoie. După mai multe statistici, s-a stabilit cam ce dorește cu adevărat un bărbat de la iubita sa. Sunt câteva lucruri esențiale de care masculii țin cont și peste care nu trec.

Să crezi în el

Nu există o dovadă mai mare de intimitate decât atunci când cineva își pune sufletul pe tavă, se deschide în fața persoanei dragi. Atunci când un bărbat îți spune despre planurile sale de viitor, o face pentru că are încredere totală în tine. Un bărbat are nevoie în acest caz să ai încredere în el și să îl încurajezi în realizarea visurilor sale. 

Să îi respecți părerea

Așa cum el îți va asculta și îți va cântări cu atenție opinia, așa și tu trebuie să îi iei în considerare părerea. Pentru un bărbat este foarte important ca persoana de lângă el să îi înțeleagă și să îi aprecieze ideile. În acest fel se simte respectat. Dacă ignori ceea ce are de spus, în mod automat contribui la distrugerea relației.

Să îl faci să se simtă în centrul atenției

Atunci când sunteți într-un grup de prieteni, nu uita cu cine ai venit. Bărbații vor să te concentrezi asupra lor, chiar și atunci când sunteți în public. Atunci când întreaga ta atenție se duce către altcineva, iubitul tău se va simți abandonat și singur. Un zâmbet sau o strângere a mâinii îl va asigura că nu ai uitat de el.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1