Iată ce frici pot experimenta bărbaţii în momentul în care intră într-o relaţie

mki.jpg

Iată ce frici pot experimenta bărbaţii în momentul în care intră înt-o relaţie
Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraieri
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

De cele mai multe ori, frica ne poate împiedica să facem lucruri. Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au câteva frici atunci când intră într-o relaţie. În articolul de mai jos, aflaţi ce frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații.

Bărbaţii se tem ca nu cumva să se încurce cu femeia nepotrivită

În special dacă persoana respectivă îi face nefericiţi. Se tem că femeia din viaţa lor îi va cicăli la fel cum făcea mama lor şi că va ajunge să arate la fel cum arăta bunica lor. Nu îi sperie un rid, două. Îi îngrozeşte gândul că se va transforma într-o necunoscută, cineva cu care nu-şi pot imagina cum ar fi să facă dragoste.

Cea mai mare spaimă a bărbaţilor este că o să îi înşele soţia

Cei mai mulţi bărbaţi se tem de o astfel de eventualitate, mai ales când sunt şi copii implicaţi. Bărbaţilor le trec tot felul de gânduri prin minte. Ei ştiu că dacă ar fi să se întâmple aşa ceva vreodată, ar fi nevoiţi să pună în balanţă propriul lor bagaj emoţional cu cel al copiilor lor. Este genul de lucruri care distruge viaţa.

Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraieri

De proşti sau să constate că o femeie s-a folosit de ei. Niciun bărbat nu îşi doreşte să fie păcălit şi să se trezească că s-a transformat într-un tichet de masă. Când nu valorezi mai mult decât un tichet de masă, te simţi lipsit de orice valoare. Aşa începi să ai resentimente, acestea capătă tot mai multă amploare, şi în final ajungi să consideri că nu poţi avea încredere în nicio femeie.

Bărbaţii se tem să fie vulnerabili

Bărbații sunt protectori înnăscuți. În momentul în care investesc emoțional într-o relație, există și teama unei posibile vulnerabilități. Bărbații se tem să-și arate emoțiile și preferă să le țină în interior, considerând că acest lucru este o vulnerabilitate.

Bărbaţii se tem că-şi vor pierde prietenii atunci când sunt într-o relaţie

Bărbații își iubesc familia și prietenii, iar gândul că sunt într-o relație îi poate speria încât să creadă că nu mai au suficient timp pentru cei dragi lor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal

  Sexul nu mai este demult considerat un subiect tabu, iar comunicarea dintre parteneri este foarte importantă într-o relație. Cu toate acestea, mulţe persoane se rușinează să vorbească cu partenerul de viaţă despre fanteziile sexuale. Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal; cel mai probabil, nu există nicio persoană care să nu aibă. Aşadar, de ce uneori ne e teamă să vorbim cu partenerul despre asta? Te-ai putea gândi că fantezia ta este ceva rușinos, ceva ce ai vrea să încerci, dar care l-ar face pe partenerul tău să își schimbe părerea despre tine.

 • Ce poate deteriora o relaţie în timp

  Ce poate deteriora o relaţie de cuplu de-a lungul timpului? Fără îndoială, nepotrivirea drastică de caractere, de tresături de personalitate, preferinţe şi nevoi. De exemplu, dacă ambii parteneri de cuplu sunt excesiv de orgolioşi şi mândri, ei pot intra frecvent în diverse conflicte care nu pot fi soluţionate deoarece fiecare îşi susţine cu tărie şi mândrie propriul punct de vedere şi nimeni nu lasă de la el.

 • Bărbaţii preţuiesc la femei o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic

  Nu, nu este adevărat că toţi bărbaţii sunt atraşi doar de domnişoarele frumoase cu forme generoase. Poate părea surprinzător pentru multe reprezentante ale sexului frumos, însă studiile arată că bărbații prețuiesc o mulțime de calități mult mai profunde decât aspectul fizic. Aşadar, iată ce apreciază un bărbat, în mod deosebit, la o femeie.

 • Iată ce ingrediente sunt indispensabile pentru a construi intimitatea în relaţia de cuplu

  Intimitatea în relaţia de cuplu se naște din iubire, însă înflorește doar atunci când știm cum să avem grijă de ea, cu înțelepciune și maturitate.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5