Iată ce frici au unele femei atunci când fac sex cu un bărbat pe care îl cunosc de puţin timp

frici.jpg

frici femei sex cu un bărbat cunosc de puţin timp
Femeile se gândesc mereu cu teamă la ceea ce va gândi partenerul lor atunci când le va vedea dezbrăcate
foto: 123RF

Mai tot timpul, prima noapte de amor cu un bărbat pe care îl cunosc de puţin timp creează reprezentantelor sexului frumos multe emoţii şi temeri. Faptul că nu ştiu exact la ce să se aştepte, dar şi gândul că nu se vor ridica fizic la nivelul aşteptărilor lui le poate provoca o mulţime de frământări. Iată de ce se tem femeile cel mai mult atunci când fac dragoste cu noul partener.

Femeile se gândesc mereu cu teamă la ceea ce va gândi partenerul lor atunci când le va vedea dezbrăcate, în special atunci când fac dragoste pentru prima dată. Ele cred că iubitul nu se va simţi atras de corpul lor pentru că fie au sânii prea mici ori burta mare, fie nu au posteriorul bombat ori picioare lungi.

Tot timpul va exista un motiv de îngrijorare legat de aspectul fizic. Ca să nu mai vorbim de celulita care pare să fie cel mai mare duşman la acest capitol. Puţine sunt doamnele care nu au niciun fel de problemă cu aceste aspecte.

Loading...
 
 

Citește și

 • Modul discuta eficient partenerul atitudinea esenţială

  Cu toţii ştim că secretul unei relaţii reuşite este comunicarea eficientă. Abilitatea de a comunica eficient este cea mai importantă calitate de care are nevoie un cuplu.

 • alimente afrodisiace

  Chiar dacă activitatea intimă reprezintă o parte importantă în viaţa oricărui cuplu totuşi, când o relaţie, care se vrea a fi serioasă, ajunge să fie bazată doar pe sex sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

 • nu tolerezi infidelitatea partenerului

  Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

 • perioada fertila femei lucru ciudat

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos îşi schimbă modul de a se îmbrăca atunci când se apropie de perioada fertilă. Ele au tendinţa de a purta mai mult fustă decât pantaloni şi de a-şi descoperi mai mult corpul. În plus, s-ar părea că se îmbracă în general într-un mod mai „fashion”, mai „trendy” în această perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1