Iată în ce constă secretul unei vieți sexuale de calitate, în cuplu. Ce este important de ştiut

17.jpg

Iată în ce constă secretul unei vieți sexuale de calitate
Secretul unei vieți sexuale de calitate, în cuplu, constă în faptul că trebuie să aveţi curaj să discutaţi cu partenerul vostru despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat
foto: shutterstock

Discuţiile în cuplu nu sunt niciodată uşoare. Dar, cu atât mai greu este să discutăm cu partenerii noştri despre lumea noastră ascunsă, despre dorinţele noastre sexuale, despre fanteziile noastre. Şi asta pentru că avem o istorie lungă în care sexul a fost considerat un subiect tabu, ruşinos, murdar şi periculos.

Studiile arată că este mai uşor să vorbim despre dorinţele noastre sexuale cu un străin, dar nu şi cu partenerul nostru de viaţă. Ne gândim că o să fim judecaţi sau că ceilalţi ne vor respinge dacă ne exprimăm conţinutul nevoilor noastre intime.

Secretul unei vieți sexuale de calitate, în cuplu, constă în faptul că trebuie să aveţi curaj să discutaţi cu partenerul vostru despre dorinţele voastre intime, despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat, să schimbaţi păreri şi să vă puneţi în practică fanteziile sexuale. Ele au rolul de a condimenta viaţa amoroasă şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri. Iar dacă le mai puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa intimă va deveni mult mai interesantă şi sexul va fi de calitate.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1