Iată ce aspecte trebuie să iei în calcul înaintea unei partide de sex

moment_intim.jpg

Iată aspecte trebuie iei în calcul înaintea unei partide de sex
Atunci când vrei să ai parte de o experienţă sexuală cât mai plăcută, este recomandat ca înainte să urmezi câţiva paşi esenţiali, meniţi să garanteze satisfacţia dorită
foto: 123RF

Atunci când vrei să ai parte de o experienţă sexuală cât mai plăcută, este recomandat ca înainte să urmezi câţiva paşi esenţiali, meniţi să garanteze satisfacţia dorită. Sfaturile din articolul de mai jos pot fi transformate într-un adevărat ritual, iar sexul va deveni mai relaxant, mai uşor şi mai apreciat de ambii parteneri.

Poartă haine comode

Pe lângă alegerea celei mai sexy şi provocatoare lenjerii intime, care să îţi pună în evidenţă atuurile fizice şi, totodată, să incite la maximum partenerul, este necesar să porţi haine comode care să poată fi uşor date jos. Nu este chiar plăcut ca atunci când iubitul te dezbracă să fie nevoit să desfacă nu ştiu câţi nasturi, fermoare şi curele. În această situaţie s-ar putea ca dorinţa să-şi piardă din intesitate.

Nu ignora igiena

Înainte de orice contact sexual este obligatoriu să faci duş, acţiune necesară, de asemenea, şi după actul sexual. Totodată, nu uita să te epilezi, să te cosmetizezi şi să te parfumezi delicat.

Protejează-te

Dacă faci sex cu partenerul de viaţă, atunci acest aspect rămâne la latitudinea voastră, însă dacă vorbim de un bărbat pe care îl cunpşti de puţin timp este bine să folosiţi prezervativul. Protecţia este necesară pentru a evita infectarea cu o boală cu transmitere sexuală, dar şi pentru a preveni o posibilă sarcină. E indicat să ai întotdeauna asupra ta prezervative, astfel încât să nu stricaţi intensitatea momentului pentru că vă lipseşte protecţia.

Nu exagera cu mâncarea

Alege să consumi înaintea unui moment intim alimente cât mai uşoare şi nu te îmbuiba cu mâncare până nu te mai poţi ridica de la masă, căci vor scădea performanţele sexuale. De asemenea, nu exagera cu consumul de alcool dacă vrei să ajungi să te bucuri de „desert”.  Evită alimentele cu mirosuri puternice, grăsimile, şi alimentele care balonează. Alege, în schimb, să consumi alimente cu rol afrodisiac.

 

Loading...

Citește și