Iată câteva trucuri erotice cu lubrifianţi pentru sex incendiar

luv.jpg

câteva trucuri erotice cu lubrifianţi pentru sex incendiar
Stimularea manuală a organului sexual al iubitului tău poate deveni mai interesantă dacă pui pe palme câteva picături de lubrifiant
foto: 123RF

Lubrifiantul intim poate fi folosit în câteva moduri sexy la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva trucuri erotice cu lubrifianţi pentru sex incendiar.

Dacă vrei să îi faci sex oral iubitului tău, însă această practică nu se numără printre activităţile tale preferate din dormitor, poţi să faci momentul mai plăcut dacă apelezi la un truc simplu. Aplică puţin lubrifiant aromat la baza penisului pentru o experienţă mai plăcută. Foloseşte produse cu arome de căpşuni şi cireşe.

Nu doar penisul ar trebui să îl masezi cu lubrifiant intim, ci şi testiculele. În timp ce îi faci sex oral partenerului tău, răsfaţă-i testiculele cu mişcări care îl vor excita la maximum.

Masează-i spatele iubitului tău cu sânii, însă în loc de tot felul de crème de corp, foloseşte lubrifiant. Această idee îl va încânta datorită erotismului de care dă dovadă. Câteva şoapte sexy şi o muşcătură delicată de ureche vor completa perfect momentul intim.

Stimularea manuală a organului sexual al iubitului tău poate deveni mai interesantă dacă pui pe palme câteva picături de lubrifiant. Un masaj erotic de calitate îl poate înnebuni de plăcere pe cel pe care îl iubeşti.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1