Iată câteva lucruri pe care femeile şi le doresc de la bărbaţi în timpul sexului

22.jpg

Iată câteva lucruri pe care femeile şi le doresc de la bărbaţi în timpul sexului
Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului
foto: shutterstock

Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos, află alte câteva lucruri pe care femeile şi le doresc de la bărbaţi în timpul sexului.

Oricât de tare şi-ar dori femeile să ajungă la mult râfnitul orgasm, este clar că nu este tot ceea ce contează într-o partidă de sex. Reprezentantele sexului frumos adoră să fie sărutate, dezmierdate și alintate cât mai mult, așa că orice bărbat ar trebui să stie că pentru ele plăcerea supremă nu este ultima frontieră.

Femeile au nevoie de preludiu, un fapt neînteles de foarte mulți dintre bărbați. Dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să îi spui iubitului tău ceea ce simți, fă-l să înțeleagă că o partidă de sex nu este un concurs contra cronometru.

Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului. Așa că, orice bărbat ar trebui să știe că acesta este momentul propice pentru a-i face complimente iubitei sale. De asemenea, multe femei adoră să le fie lăudate performanțele sexuale.

Reprezentantelor sexului frumos le place să vorbească și în timp ce fac amor. Nu este ceva greșit, atât timp cât conversația este una erotică, menită să stârnească și mai mult spiritele.

Pe scurt, orice femeie va fi satisfăcută atât timp cât partenerul ei îi înțelege nevoile. Scopul ultim nu este întotdeaua orgasmul, acțiunea în sine fiind mai importantă pentru ea.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cum îţi pot îmbunătăţi lubrifianţii viaţa sexuală

  Majoritatea bărbaţilor îşi doresc ca partenera lor să se simtă cât mai plăcut atunci când fac sex şi foarte puţini se bucură de partide de amor satisfăcătoare dacă partenera lor suferă. Prin urmare, utilizarea lubrifiantului poate ajuta la îmbunătăţirea jocului sexual, la o mai bună lubrifiere a vaginului sau la o mai bună alunecare a penisului.

 • exista viata dupa divort

  Viaţa ne poate pune uneori în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care, la un moment dat, am iubit-o foarte mult. Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere.

 • factori care împreună cu iubirea, conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă

  Iubirea, respectul, încrederea şi comunicarea sunt factori care conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă. Atunci când alegi să începi o relaţie, este foarte important să ai deja un respect faţă de propria persoană şi de asemenea, pentru partenerul cu care ai ales să împărtăşeşti momentele frumoase din viaţa ta.

 • Ştiaţi că aventurile sentimentale se dezvoltă deseori din simple prietenii

  Aventurile emoționale se dezvoltă deseori din simple prietenii. Atunci când doi oameni stabilesc o conexiune aparte, fiindu-le ușor să discute deschis unul cu celălalt, lucrurile pot evolua foarte repede și până să își dea seama, se trezesc îndrăgostiți, deși se află deja în relații cu alte persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1