Iată câteva indicii care vă arată că relaţia în care eşti implicată este nocivă

art_2.jpg

Iată câteva indicii care vă arată că relaţia în care sunteţi implicaţi este nocivă
Partenerul își schimbă brusc comportamentul atunci când tu vrei să pui capăt relației
foto: shutterstock
Citeste tot despre: 

Oamenii nu sunt perfecţi deci nici relaţiile pe care le au nu pot fi perfecte. Însă atunci când părţile negative le depăşesc pe cele pozitive ajungem să ne punem întrebarea: „Sunt cumva într-o relaţie toxică?”. Iată câteva indicii care îţi vor arăta dacă relaţia pe care o ai este nocivă.

Semnele unei relații de cuplu nocive

 • Partenerul încearcă să te convingă că exagerezi și că lucrurile nu stau așa cum crezi tu
 • Partenerul acordă mai multă importanță prietenilor și familiei lui, decât îți acordă ție
 • Partenerul te învinovățește pentru greșelile lui
 • Partenerul refuză să îți explice anumite lucruri, invocând faptul că nu ai înțelege
 • Partenerul încearcă să te convingă că nu ai dreptate
 • Partenerul își schimbă brusc comportamentul atunci când tu vrei să pui capăt relației

Din păcate, foarte multe femei prinse în relații toxice ajung să creadă că relația nu merge din vina lor, dat fiind faptul că sunt mereu învinovățite de parteneri. O parte dintre acestea devin dependente de partenerul manipulator și rămân în aceste relații nesănătoase.

Ce poți face dacă realizezi că ești într-o relație toxică?

Analizează bine situația și încearcă să scapi cât mai repede din acest cerc vicios. Chiar dacă ți se pare greu la început, gândește-te cât de fericită şi de liberă te vei simți în momentul în care vei evada din relația ta toxică.
 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Multi parinti se tem sa vorbeasca cu ai lor copii despre sex

  Părinţii ar trebui să fie primii şi principalii educatori sexuali ai copiilor lor. Este important ca ei să furnizeze informaţii complete referitoare la educaţia şi sănătatea sexuală. Atunci când părinţii evită să vorbească cu copiii despre sexualitate le transmit mesajul că acest subiect este unul tabu.

 • Ce înseamnă refacerea şi îmbunătăţirea unei relaţii

  Când neînțelegerile sau nemulțumirile din cuplu sunt supuse interpretărilor rigide în termeni de „corect” sau „greșit” și urmează o discuție care pare interminabilă cu argumente logice despre cine are dreptate, atunci avem o problemă în cuplu. Iar dacă, la refacerea relaţiei, vei adopta poziţia celui care are întotdeauna dreptate, dar care îi face onoarea celuilalt de a trece peste acest lucru, atunci şansele ca situaţia să se îmbunătăţească se micşorează.

 • Ai îndoieli în ceea ce priveşte compatibilitatea cu partenerul

  La începutul relației totul este numai lapte și miere, îți face plăcere să-ți petreci timpul cu iubitul, să discutați ore în șir, iar defectele trec neobservate. Din păcate, cu timpul, lucrurile se mai schimbă și realizezi că bărbatul lângă care ești nu a fost alegerea cea mai bună. Iată, în articol, câteva semne care îţi dau de înţeles acest lucru.

 • Va confruntati cu senzaţia de urinare după actul intim

  Sexul s-a terminat, iar dacă imediat după simţi nevoia de a urina, nu este cazul să-ţi faci griji. Este normal şi se datorează presiunii puse pe anumite părţi ale tractului genital. Specialistii chiar le dau femeilor un sfat: să urineze întotdeauna înainte de a face sex, dar şi imediat după contactul intim.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1