Iată câteva forme de stimulare a celui mai sensibil organ genital feminin

clitoris.jpg

câteva forme de stimulare celui mai sensibil organ genital feminin
Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris
foto: 123RF

Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Aşa că, ar fi păcat ca partenerul tău să nu-i acorde atenţia meritată.

Clitorisul, labiile, uretra  şi  deschiderea vaginului fac parte din vulvă. Vârful  clitorisului poate fi mare sau mic, dimensiunea e uşor diferită de la femeie la femeie şi are niveluri  diferite de sensibilitate. Unicul  scop al clitorisului este de a-i oferi  femeii  plăcere sexuală  şi nu are funcţie reproductivă.

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să îi fie stimulată această zonă. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva  este prea  intens.

Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru  a o excita. Aşa cum bărbaţii suferă când au erecţie îndelungată fără să ejaculeze, aşa  se întâmplă şi cu femeile atunci când se excită, dar nu ajung  la orgasm. Clitorisul suferă modificări, se umflă, se întăreşte şi se vascularizează. După ce ai orgasm, el revine la dimensiunea iniţială după aproximativ 10 minute.

Unii bărbaţi se simt atraşi de un clitoris mai mare, deoarece este mult mai uşor de stimulat în timpul sexului oral.

 

Loading...

Citește și

 • Secretul dorinţei într-o relaţie relaţie pe termen lung

  Timpul şi cunoaşterea mai bună a partenerului erodează noutatea poveştii voastre de dragoste şi încetezi să îţi mai idealizezi iubitul. Odată ce idealizarea ia sfârşit, poţi simţi că te „dezîndrăgosteşti”, că nu mai trăieşti acea chimie a atracţiei.

 • idei partida sex reusita trucuri

  Se spune că, majoritatea femeilor, odată ce au experimentat cunnilingusul, se bucură pe deplin de această experienţă şi-l consideră o parte foarte stimulantă a preludiului. Dar există şi o categorie de femei care au mari reţineri când este vorba să li se facă sex oral. Iată care sunt părerile lor despre sexul oral.

 • frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații

  Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au foarte multe frici atunci când sunt într-o relaţie. Se tem să nu se îndrăgostească şi după, să fie dezamăgiţi de persoana în care au investit sentimente.

 • Greşeala uriaşă pe care o fac unii bărbaţi în relaţie

  Cremele care conţin factor de protecţie împotriva razelor UV pot afecta calitatea spermei, atenţionează oamenii de ştiinţă danezi.