Iată câteva dintre calităţile pe care bărbaţii le caută la femeia cu care vor să aibă o relaţie serioasă

vasmn.jpg

Iată câteva dintre calităţile pe care bărbaţii le caută la femeia cu care vor să aibă o relaţie serioasă
Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Multe dintre reprezentantele sexului frumos ar crede că majoritatea bărbaţilor se uită după femei care arată perfect fizic.

Într-adevăr, pe lângă aspectul fizic, bărbații mai sunt atrași de nişte lucruri la care nici măcar nu ne-am putea gândi. De cele mai multe ori, ceea ce noi asociem cu sexualitatea este departe de percepția lor, motiv pentru care este foarte important ca, din când în când, să studiem puțin modul lor de a gândi.
Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

Oricui îi place o persoană tonică, simpatică, care să emane stare de bine. Poate nu tuturor le plac vorbărețele, dar o figură zâmbitoare, o atitudine deschisă și puțin simț al umorului vor deschide întotdeauna drumul spre inima unui bărbat. Sensibilitatea și dorința de a-i ajuta pe ceilalți sunt și acestea calități mult prețuite.

Poate te gândești că cel mai mult contează cum arăți, și într-un anume fel ai dreptate. Dacă nu îi atragi atenția de la început prin frumusețea fizică, nu va încerca să meargă mai departe. Dar dacă nu va descoperi în tine și alte calități, nu va rămâne mult timp în preajmă. Iar după mai mulți ani de relație, va conta mai mult caracterul, felul în care relaționați și atmosfera plăcută pe care tu o creezi în intimitatea căminului vostru.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • De ce stai într-o relaţie fără iubire

  De ce trebuie să stai într-o relaţie fără iubire? O relație fără iubire înseamnă compromis. Înseamnă sacrificarea fericirii noastre și a partenerului nostru din cauză că nu avem curaj să ne spunem adio. Există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

 • Simţi că eşti victima posesivităţii partenerului de cuplu

  Tot timpul te simţi responsabilă pentru nesiguranţa iubitului şi crezi că e de datoria ta să îl faci să se simtă în siguranţă? Renunţi la propriile plăceri doar pentru că îţi este frică să nu îţi superi partenerul? Faci ceea ce îţi doreşti, dar îţi minţi iubitul în această privinţă? Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este da!, atunci eşti în mod cert victima posesivităţii celui de lângă tine şi nu faci decât să contribui la dezvoltarea acesteia.

 • Îndoieli legate de relaţia de cuplu

  Când pui mereu relația cu partenerul tău de viață sub semnul întrebării, transmiți semnalul că nu ești convins de faptul că aceasta funcționează. Mai mult, partenerul tău poate avea impresia că nu reușiți să mergeți înainte deloc.

 • De ce unele femei preferă să facă sex într-o cameră cu lumina stinsă

  Deşi femeile se străduiesc să fie ferite de inhibiţii în pat şi încearcă să-şi arate deschiderea către noi idei, puţine dintre ele au curajul să facă sex într-o cameră cu lumina aprinsă. Cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos preferă ca în dormitor să fie puţin întuneric în timpul actului intim, existând şi o explicaţie pentru acest lucru. Ele preferă sexul pe întuneric, nu neapărat pentru că vor ca viaţa lor sexuală să abunde de romantism, ci mai ales pentru că se simt nesigure, complexate sau din păcate, aşa s-au obişnuit.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5