Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faci după o despărțire

desp.jpg

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faci după o despărțire
Este foarte important ca după ce închei o relaţie de iubire să nu te izolezi de familie sau de prieteni
foto: 123RF

După ce ai încheiat o relaţie, indiferent de durara ei, despărţirea este foarte grea, uneori îngrozitoare, mai ales atunci când ai investit cele mai profunde sentimente. Simţi că lumea ta se prăbuşeşte şi nu mai ai niciun rost. Insă, lucrurile nu sunt întotdeauna atât de tragice. Iată ce nu trebuie să faci imediat după o despărţire.

Să reiei legătura cu el

Oricât de grea ar fi situaţia în care eşti, ţine cont de faptul că nu vei reuşi niciodată să depăşeşti momentul dacă încă vă vedeţi. Încearcă pe cât posibil să nu te mai întorci la sursa durerii, sperând că vei putea fi prietenă cu cel care te-a părăsit. Există posibilitatea ca într-o bună zi să se întâmple şi acest lucru, dar cât timp rana sufletească este proaspătă, acest lucru nu se va putea întâmpla.

Să te izolezi

Este foarte important ca după ce închei o relaţie de iubire să nu te izolezi de familie sau de prieteni. Ai nevoie în jurul tău de oameni care să te susţină şi să te aprecieze. Exclude din viaţa ta acele persoane care au tendinţa să judece situaţia în care eşti sau care nu pot să vă accepte despărţirea.

Să renunţi la plăcerile şi pasiunile tale

După o despărţire, mai ales dacă relaţia a fost de lungă durată, este indicat să faci lucrurile care îţi fac plăcere sau pe care ţi le-ai dorit întotdeauna să le faci, dar nu ai avut timp pentru ele. Este bine să ai tot felul de preocupări care să îţi distragă atenţia şi să nu te mai gândeşti la fostul iubit. Cu cât mai mult timp îţi petreci gândindu-te la altceva decât la fostul partener, cu atât mai repede te vei vindeca. Ce să nu faci după o despărţire, tot cea ce în mod normal te frustra.

Să te neglijezi

Ce este mai frumos decât să te simţi bine în pielea ta. Mergi la cumpărături, achiziţionează-ţi haine noi. Fă o schimbare de look, plăteşte un abonament la sala de sport şi pune preţ pe calităţile pe care le ai. Oricând te simţi nesigură pe tine, conştientizează că ai şi calităţi pentru care alţii te apreciează.

Loading...
 
 

Citește și

  • disccutiile in contradictoriu pot fi benefice pentru cuplu

    Oricât ne dorim să nu fie aşa, o relaţie implică şi discuţii în contradictoriu, pentru simplu fapt că sunt doi oameni diferiţi, fiecare cu experienţele lui, cu educaţia lui. Până se armonizează cuplul, până se cunosc cei doi, aceste situaţii inconfortabile sunt normale.

  • Semne că un bărbat este îndrăgostit pănă peste cap de tine

    Bărbaţii sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.

  • Problema sexuală avectează viaţa intimă simptomele?

    Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

  • Datorită sensibilităţii sale aparte, zona intimă are nevoie de o igienă delicată şi corectă. Mulţi dintre noi nu acordăm atenţia cuvenită acestui aspect, riscând să ne expunem infecţiilor.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1