Iată care sunt lucrurile pe care e normal să le faci în cuplu

normal.jpg

ucrurile pe care e normal să le faci în cuplu
Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă
foto: 123RF

Ai o idee preconcepută despre ce înseamnă "relaţie normală" şi care sunt lucrurile pe care e sănătos să le faci în cuplu? Trebuie să aveţi în vedere că există foarte multe lucruri care se încadrează în sfera normalităţii şi care pot fi benefice pentru relaţie.

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este important să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrare.
 

Loading...

Citește și

 • Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile în relații

  Nicio relaţie nu este perfecă şi foarte rar se întamplă ca două persoane compatibile să se întâlnească şi să se înţeleagă întru totul. Însă, uneori, femeile ajung să îşi îndepărteze partenerii fără să vrea şi să îşi saboteze relaţia prin acţiuni care pentru ele pot părea justificate, dar care pe ei îi fac nefericiţi. Iată care este cea mai mare greşeală pe care o fac femeile în relaţii.

 • Motivul pentru care cei mai mulţi bărbaţi înşală

  Cei mai mulţi parteneri de cuplu presupun că infidelitatea apare din cauza lipsei activităţii sexuale, dar acesta nu este nici pe departe cel mai întâlnit motiv. Bărbaţii, ca şi femeile, vor să fie apreciaţi, doriţi şi să li se acorde atenţie. În articolul de mai jos, aflaţi care este unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care unii bărbați aleg să le fie infideli partenerelor de viaţă.

 • Partenerul este stresat sau deprimat

  Atunci când un bărbat este stresat, deprimat sau are o problemă simte nevoia să se retragă în carapacea lui de unul singur pentru a depăşi situaţiile dificile. Partenerele de viaţă ştiu acest lucru, dar cumva le este foarte greu să accepte acestă situaţie.

 • greşelile de care trebuie să te fereşti când intri într-o relaţie nouă

  Când intri într-o relație nouă, nu este indicat să aduci în discuție trecutul. Nu vei face decât să vă îndepărtați unul de altul și să vă certați. O altă greșeală pe care nu ar trebui să o faci niciodată când intri într-o relație este să ignorați problemele care apar, de teama despărțirii. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l când el îți spune că este nemulțumit de ceva ce ai făcut și încercați să vă rezolvați neînțelegerile.