Iată care sunt cele mai periculoase poziții în dormitor și cum îi pot afecta pe bărbați

doreste.jpg

cele mai periculoase poziții în dormitor
Poziţia în care femeia stă deasupra este o postură care a cauzat cele mai multe accidente
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

Deşi fractura de penis poate să se producă şi în timpul masturbării mai agresive, cel mai mare risc îl prezintă sexul, respectiv anumite poziţii sexuale. De aceea, este bine să ştiţi care sunt, nu ca să nu le mai practicaţi, ci ca să vă puteţi feri de eventuale neplăceri.

Poziţia în care femeia stă deasupra

Este o postură care a cauzat cele mai multe accidente. Atunci când femeia stă deasupra, ea controlează mişcările cu tot corpul, ceea ce înseamnă că, dacă nu se poziţionează cum trebuie, este foarte greu să oprească mişcarea. Cu alte cuvinte, are mai puţin control asupra impactului, spre deosebire de cazurile în care bărbatul dirijează mişcărle şi poate să se oprească instinctiv sau măcar să încetinească la timp pentru a evita o fractură.

Poziţia pe la spate(doggy style)

Aceeaşi problemă există şi în cazul poziţiei pe la spate, poate pentru că mişcările devin foarte intense şi rapide şi este mult mai greu chiar şi pentru bărbat să le controleze atât de bine. Desigur, toate pozitiile mai "acrobatice" sunt destul de periculoase, mai ales dacă partenerii trebuie să facă tot felul de exerciţii de echilibru. Atunci când partida este repezită, riscul de accidentare este mult mai mare, mai ales dacă există şi stresul de a fi descoperiţi

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1