Iată care sunt cele mai importante două aspecte ale vieţii sexuale

cuaj.jpg

are sunt importante doua aspecte vieţii sexuale
Cele mai importante două aspecte ale vieţii sexuale sunt încrederea în tine şi curajul
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai importante două aspecte ale vieţii sexuale sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

De asemenea, nu te gândi la cum va fi prestaţia ta, nu te întreba dacă greşeşti sau, în cel mai rău caz, dacă eşti mai bună decât fostele. Odată ce ai scăpat de aceste frici, poţi să te bucuri întru totul de actul sexual. Fii activă şi implică-te total! Vorbeşte cu el, spune-i ce-ţi place, dă-i indicaţii, dacă este nevoie.

Orice ar fi, nu mima nimic! Şi aici vorbim atât de orgasm, cât şi de plăcerea de pe parcursul întregului act sexual. Pe lângă faptul că şi-ar putea da seama şi s-ar putea simţi prost, cel mai grav este faptul că tu rămâi nesatisfăcută şi acumulezi frustrări dacă se întâmplă prea des să nu ai orgasm. Dacă ceva nu îţi place, spune-i, iar el o să aprecieze acest lucru şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să fii şi tu fericită.

Ca şi în celelalte momente ale relaţiei, comunicarea este foarte importantă şi atunci când faceţi dragoste. Discutaţi, lăudaţi-vă unul pe celalalt, zâmbiţi şi simţiţi-vă bine! Bărbaţii nu sunt foarte diferiţi de femei în ceea ce priveşte laudele. Increderea lor sexuală se bazează şi pe ceea ce le spun femeile şi pe felul în care ele se simt.

Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbina.

Loading...
 
 

Citește și

 • greşeala care poate destabiliza relaţia cuplu

  Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt.

 • unul întalnite motive divorţ

  Adulterul reprezintă actul sexual al unuia dintre parteneri cu o altă persoană. Deşi ar trebui să fie un lucru pe care oamenii ar trebui să îl ia în considerare încă de la început, în special dacă este vorba de o căsnicie de lungă durată, totuşi înşelarea partenerului provoacă traume destul de mari pentru unele persoane.

 • trebuie atenţi faceţi sex prezervativ

  Dimensiunea unui prezervativ poate ruina o partidă de sex. De exemplu, unul prea strâmt reduce senzaţiile, poate afecta şi erecţia dacă se rulează greu şi este predispus la rupere în timpul actului. În timp ce unul larg poate aluneca, iar excesul de material poate incomoda ambii parteneri. Încercaţi diferite firme şi stiluri şi vedeţi care vi se potriveşte.

 • relaţie destrama partenerii înceteaza comunice

  Comunicarea este foarte importantă într-o relaţie de durată, la fel şi respectul şi încrederea. Odată cu trecerea timpului, comunicarea tinde să se reducă semnificativ, iar cheia succesului este să ştii cum să păstrezi activă comunicarea dintre voi doi. Nu fi ostilă, în momentul în care te supără ceva, nu te aştepta ca iubitul tău să ghicească ce se întâmplă. Discută cu el despre ceea ce simţi şi ce te deranjează şi încercaţi să găsiţi o soluţie împreună.