Iată care este nevoia pe care o au cuplurile pentru a fi fericite

da_4.jpg

iata care este nevoia pe care o au cuplurile pentru a fi fericite
Nevoia de companie relaxantă, esenţială pentru bunul mers al relaţiei
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Pentru ca un cuplu să fie fericit este foarte important să existe dragoste, dar nu este suficientă doar dragostea. Ceea ce face o relație să meargă sunt doi parteneri echilibrați emoțional, care își pot recunoaște nevoile, care știu cum să și le împlinească sau care să știu cum să comunice despre ceea ce își doresc să primească. Doi parteneri care sunt deschiși la a afla despre nevoile celui de lângă ei.

Nevoia de companie relaxantă, esenţială pentru bunul mers al relaţiei

Împlinirea acestei nevoi face de multe ori diferența dintre un parteneriat sănătos și o relație bazată pe dependență/co-dependență. Fiecare individ are activitățile sale preferate, hobby-uri pe care le face petrecând timp de calitate cu el însuși. În același timp, într-o relație, cei doi parteneri trebuie să accepte timpul personal al fiecăruia dintre ei și în același timp să descopere activitățile pe care le pot face împreună.

Nevoia de companie relaxantă se referă efectiv la timpul de calitate pe care îl petrecem în doi, momente care ajută la sudarea cuplului prin conectarea reală a celor doi parteneri. Atunci când această nevoie nu este împlinită real (de multe ori, mai ales la începutul relației, tindem să acceptăm activitățile propuse de partener chiar dacă nouă nu ne fac plăcere, asta născând multă frustrare în noi înșine), între cei doi parteneri apare înstrăinarea.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Relaţii intime în timpul sarcinii

  Unele cupluri renunţă la sex în timpul sarcinii, fie din cauza unor mituri, fie din cauza unor superstiţii. Dacă medicul nu ţi-a interzis contactele sexuale în timpul sarcinii, atunci nu ai niciun motiv să renunţi la sex. Dimpotrivă! Relaţiile intime în timpul sarcinii sunt benefice pentru tine, bebeluşul tău, dar şi pentru partenerul tău şi sănătatea relaţiei voastre. Există şi alte motive importante pentru a-ţi continua viaţa sexuală.

 • Tipul de sărut care îţi dă o mie de fiori

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

 • Există bărbaţi care au organul sexual curbat

  Dacă ai observat că partenerul tău de viaţă are organul sexual curbat nu ar trebui neapărat să te îngrijoreze, nu este nimic anormal ca un bărbat să aibă penisul curbat. După cum spun specialiştii în domeniu, chiar există anumite avantaje pe care le conferă această formă a lui.

 • Este bine să abordăm orice subiect în relaţia de cuplu

  Abordarea subiectelor tabu, într-o relaţie, poate fi înşelătoare. Ceea ce constituie cea mai mare provocare este că un subiect tabu este mereu înconjurat de un soi de înveliş atrăgător şi incitant, mai întâi pentru cel care dezvăluie sau iniţiază discuţia, şi mai apoi pentru cel căruia îi este lansată provocarea. Astfel că subiectele tabu au această aură de periculozitate de care suntem conştienţi şi care acţionează aproape magnetic asupra noastră în unele contexte. Asta e ceea ce ne face să abordăm subiectele tabu; singura problemă e ce se întâmplă după.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1